Győzelemmel kezdtek a házigazdák

Csalódást keltett az angol-francia mérkőzés.
 
 

Győzelemmel kezdtek a házigazdák

Csalódást keltett az angol-francia mérkőzés.
 
 
 
 
 

Győzelemmel kezdtek a házigazdák

Csalódást keltett az angol-francia mérkőzés.

A közös, lengyel-ukrán rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság negyedik játéknapján pályára léptek a D-csoport tagjai is. Délután Donyeckben a két futball-nagyhatalom válogatottjai, az angolok és a franciák mérték össze tudásukat. Az élénk érdeklődéssel kísért összecsapás alaposan elmaradt a várakozástól: az 1:1-es félidőbeli állást szünet után sem góllal, sem pedig játékban nem sikerült fokozni.

Este Kijevben Svédország ellenében bemutatkozott a "társházigazda" Ukrajna együttese is. Oleg Blohin szövetségi kapitány csapata gólnélküli félidő után ugyan Ibrahimovics találata miatt hátrányba került, azonban a rutinos Sevcsenkó két találatával a hatalmas lelkesedéssel küzdő ukránok megfordították az állást és végül izgalmas hajrát követően 2:1 arányú győzelemmel kezdték meg a kontinensviadalt.

Kedden a második kör meccseivel folytatódik a mérkőzéssorozat. Az A-csoportban délután Görögország-Csehország (Wroclav), este Lengyelország-Oroszország (Varsó) összecsapásokat játszanak.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.