Nagy László vételára üzleti titok marad

A Barcelonának jócskán engednie kellett ahhoz, hogy gyors megegyezés születhessen...
 
 

Nagy László vételára üzleti titok marad

A Barcelonának jócskán engednie kellett ahhoz, hogy gyors megegyezés születhessen...
 
 
 
 
 

Nagy László vételára üzleti titok marad

A Barcelonának jócskán engednie kellett ahhoz, hogy gyors megegyezés születhessen...

A magyar olimpikon Nagy László legkésőbb augusztus 16-án csatlakozik az MKB Veszprémhez, vételára viszont üzleti titok.

Az MKB Veszprém nevében Hajnal Csaba, a magyar bajnok és kupagyőztes kézilabda csapat ügyvezető igazgatója látta el kézjegyével azt a szerződést, amelynek értelmében a jelenleg Londonban versenyző Nagy László a következő szezonban már nem a Barcelonát, hanem a hazai kézilabdázás első számú szereplőjét erősíti. A T-Mobile Sporthír Szolgálat munkatársa kísérletet tett arra, hogy a világ egyik legjobb játékosának vételáráról tudomást szerezzen, de mint arra számítani lehetett, erre a kérdésre nem kapott feleletet.

- Megegyeztünk abban, hogy minden pénzügyi kérdés üzleti titoknak számít és ehhez nekem tartanom kell magamat, egészen addig, amíg a két érdekelt fél másképpen nem dönt. Csak annyit mondhatok, hogy az átigazolással kapcsolatban felröppent híreket utólag sem erősíthetem meg, se az eladási, sem pedig a vételi ajánlat nem az volt, aminek egyesek mondták. Azt viszont elárulhatom, hogy a Barcelonának jócskán engednie kellett ahhoz, hogy gyors megegyezés születhessen – tájékozatott az ügyvezető.

Mint ismeretes, nem Nagy László az MKB Veszprém egyedüli „nagy fogása”, rajta kívül az ugyancsak ex-barcelonai Oneto és Ugalde, valamint az eddig az Atletico Madridot erősítő Rodriguez is a magyar bajnokcsapat tagjaként lép pályára a szeptember második hetében elkezdődő 2012/2013. évi magyar bajnokság nyitómérkőzésén és azt követő összecsapásokon. Valamennyien a sport magasan jegyzett nagymenői, és ezért sokan gondolják azt, hogy ennek megfelelően a vételi áruk is borsos lehetett…

„Ezt a tévedést szeretném most eloszlatni – hangsúlyozta Hajnal Csaba. – Onetónak, Rodrigueznek és Ugaldénak is lejárt a szerződése a csapatánál, tehát nekik nem is lehetett vételi áruk. Kivásárolni egyedül Nagy Lászlót kellett, akinek a szerződése szerint a következő idényt is Barcelonában kellett volna lejátszania. Miután viszont megegyezésre jutottunk, következhet a klubcsere, amelyhez már csak az kell, hogy a Barcelona és Nagy László az ilyenkor szükséges lépéseket késlekedés nélkül megtegye.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.