Kupagyőzelem üres lelátók előtt

Sikeres volt a győri lányok veszprémi bemutatkozása.
 
 

Kupagyőzelem üres lelátók előtt

Sikeres volt a győri lányok veszprémi bemutatkozása.
 
 
 
 
 

Kupagyőzelem üres lelátók előtt

Sikeres volt a győri lányok veszprémi bemutatkozása.

A régi nagy kézilabda csaták helyszinén, a Március 15-e úti csarnokban rendezték a (vélhetően hagyományteremtő céllal létrehozott) Barabás Kupát. A kétnapos nemzetközi felkészülési tornán mutatkozott be a megyeszékhely nyilvánosságnak a Veszprém Barabás Duna Takarék KC női csapata. Amely - mint köztudott - a Győri Audi ETO KC szakosztályának a "kihelyezett" utánpótlása. A fiatal keret Zsiga Gyula vezetésével ugyanis a Rába-partján készül, csupán a meccsekre rándul át a Bakony fővárosába.

Ezért aztán hiába volt rangos a torna. Hiszen a "házigazdákon" kívül a Balaton túlsó partjáról érkezett Siófok mellett horvát és szlovák együttes is pályára lépett a kétnapos, körmérkőzéses tornán. Ennek ellenére a nyári holtszezonban meccsekre kiéhezett szurkolók ezúttal távolmaradtak, az egyébként szinvonalas összecsapások bántóan üres lelátók előtt zajlottak.

Remélhetőleg ez a feltűnő érdektelenség a bajnoki rajtig pozitív módon változik. Hiszen mégiscsak NB I-ről lesz szó...

A veszprémi eredmények: Barabás - Siófok 32:25, - Zelina 30:27, - Mihalovce 28:27. A torna végeredménye: 1. Veszprém Barabás DT, 2. Siófok GF, 3. Juventa Mihalovce (szlovák), 4. RK Zelina (szlovén).

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.