Nem egy pontot szereztek, hanem kettőt veszítettek

A gyengébb kapusteljesítmény alaposan belejátszott az eredmény alakulásába.
 
 

Nem egy pontot szereztek, hanem kettőt veszítettek

A gyengébb kapusteljesítmény alaposan belejátszott az eredmény alakulásába.
 
 
 
 
 

Nem egy pontot szereztek, hanem kettőt veszítettek

A gyengébb kapusteljesítmény alaposan belejátszott az eredmény alakulásába.

Rekkenő hőségben tapogatódzó, lanyha mezőnyjátékkal kezdődött az NB II-es labdarúgó mérkőzés. A 14. percben a 16-os előterében ártatlannak tűnő adogatás közben Molnár T. váratlanul lőtt és az elmélázó kapus mellett a háló jobb oldalába vágóott a labda, 1:0. A következő percben a veszprémi védelem aludt el és a kifutó kapus mellett Németh a kapu közepébe perdített, 1:1.

A hatalmas hőség alaposan rányomta bélyegét a játékra.

A 35. percben kapuelőtti kavarodás közben az előrehúzódott Császár közelről szerzett újabb vezetést a hazaiaknak, 2:1.

Fordulás után is jobbára a veszprémiek kezdeményeztek. Az 50. percben Molnár T. teljesen tisztán vehette át az ötösön a labdát, azonban kivárt és a lövésébe beleléptek a védők. Az 53. percben Vágót sodorták el a 16-oson belül. A büntetőt Szabó magabiztosan értékesítette, 3:1. Két perccel később Kádár rosszul jött ki a kapujából és a csereként beállt Serfőző szépített, 3:2. Az 57. percben Németh távoli bombája akadt meg Kádár hálójának jobb oldalában, 3:3.

A hátralévő időben a VFC nagy erőfeszítéseket tett a győztes gól megszerzése érdekében, de vagy a védők hárítottak, vagy a játékvezető volt könyörületes a Rába-partiakhoz. Góldús összecsapáson a hazaiak közelebb áltak a győzelemhez, így aztán nem egy pontot nyertek, hanem kettőt elveszítettek.

Jegyzőkönyv. VFC - Győri ETO FC II. 3:3 (2:1). Veszprém, 150 néző. V.: Oláh (Kóbor, Király). VFC: Kádár - Nagy, Császár, Makrai, Bosnjak - Nikolin (Burcsik), Molnár Z., Vágó (Nyitrai), Hevesi-Tóth, Molnár T. (Szöllőskei) - Szabó. Edző: Vágó Attila. Győri ETO FC II.: Nagy - Kálmán, Paget, Lang, Köles - Miklós (Medgyes), Tokody, Kozma, Dudás (Varga) - Németh, Nikorec (Serfőző). Edző: Sándor István. Gólszerzők: Molnár T., Császár, Szabó (11-esből), ill. Németh 2, Serfőző.

A többi eredmény: Puskás Akadémia - Kozármisleny 2:1 (0:0), BKV Előre - Haladás II. 0:3 (0:0), Tatabánya - Baja 2:1 (0:0), Ajka - Szigetszentmiklós 2:1 (1:1), Sopron - Csákvár 1:1 (0:0), Kaposvár II. - Paks II. 1:1 (1:1).

A bajnokság élén két forduló után: 1. Puskás Akadémia 6, 2. Sopron 4, 3. Veszprém FC 4, ... 7. FC Ajka 4 ponttal.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.