Pontveszteség és kapott gól nélkül

A veszprémi focista lányok a Dorog ellen is biztosan nyertek.
 
 

Pontveszteség és kapott gól nélkül

A veszprémi focista lányok a Dorog ellen is biztosan nyertek.
 
 
 
 
 

Pontveszteség és kapott gól nélkül

A veszprémi focista lányok a Dorog ellen is biztosan nyertek.

A női labdarúgó NB II. második fordulójában - az első hazai mérkőzés előtt - Laki Zoltán a VFC szakvezetője arról beszélt, hogy milyen nagyszerű dolog lenne az első fordulóban győztes Dorog elleni siker, mert akkor hat ponttal máris a mezőny első felében találnák magukat, s ez bizonyára a játékosaira is nagy hatást tenne a továbbikban.

Az első félidőben ennek megfelelően a korábban jól rajtoló két együttes kiegyenlített, nagy küzdelmet vívott. A több helyzetét kidolgozó veszprémiek az első félidő vége előtt az egyik lehetőségüket Piszker Flóra révén ügyesen kihasználták, 1:0.

Fordulás után eleinte a hazaiak kezdeményeztek többet és az 52. percben a korábbi gólszerző egy kapuelőtti kavarodás közben duplázott, 2:0. A hajrában a többet támadó vendégek ellen a hazaiak biztosan őrizték előnyüket.

Jegyzőkönyv. VFC - Dorogi DSE 2:0 (1:0). Veszprém, 50 néző. V.: Zsenticskó (Németh, Csomai). VFC: Dömsödi - Hülber (Varga), Valler (Janzsó), Faddi, Hogya - Németh, Borbély (András), Halász, Szalai - Kalász, Piszker. Edző: Laki Zoltán. DDSE: Bakó - Papp, Tenczel, Bárczi, Bakri - Szepesi, Gőbölös, Nagy A. (Grőbl), Juhász (Cserős) - Cseh, Spóner. Technikai vezető: Gőbölös Gabriella. Gólszerző: Piszker 2.

A többi eredmény: Nagykanizsa - SzVSE 3:0, Kecskemét - DAC Unió 8:0, Ferencváros - Győr 3:2. A PVSK szabadnapos volt.

A bajnokság állása két forduló után: 1. Ferencváros 6, 2. Veszprém FC 6, 3. Kecskemét 3 ponttal.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.