Hazai pályán kétgólos "zakó"

Az első félidőben még vezetett a veszprémi női gárda.
 
 

Hazai pályán kétgólos "zakó"

Az első félidőben még vezetett a veszprémi női gárda.
 
 
 
 
 

Hazai pályán kétgólos "zakó"

Az első félidőben még vezetett a veszprémi női gárda.

A női labdarúgó NB II. eheti (csonka) fordulójában a balszerencse is üldözte a Laki Zoltán együttesét. András, Borbély, Gyepesi, Halász, Hülber és Németh is csak a pálya széléről figyelhette (sérülés, betegség, stb.) társai küzdelmét. Ennek ellenére a felforgatott együttes az első félidő végén - Kalász Kitti gólját követően - előnnyel vonulhatott pihenőre.

Fordulás után három találattal fordított a mecsekaljai együttes (1:3), azonban a hajrában hiába szerzett Piszker révén még egy gólt a gólt a hazai gárda, az ellenfél is még egyszer megzörgette Dömsödiék hálóját, 2:4.

Jegyzőkönyv. VFC - Pécsi VSK 2:4 (1:0). Veszprém, 50 néző. V.: Babos (Németh, Csomai). VFC: Dömsödi - Hogya, Faddi, Szalai, Kun - Kéri (Varga), Piszker, Kalász, Tolner (Janzsó) - Oppermann, Haraszti. Edző: Laki Zoltán. PVSK: Kárpáti - Bucher, Derkács, Kett, Gál - Schmidt, Iván, Széll, Kaiser - Belvári, Erdélyi. Edző: Csaba Ferenc. Gólszerzők: Kalász, Piszker, ill. Lengyel, Kaiser, Iván, Bucher.

A többi eredmény: Nagykanizsa - Ferencváros 0:9, Szigetvár - Kecskemét 2:1. A DAC Unió gárdája szabadnapos volt, a Győr - Dorog mérkőzést szerdán rendezik.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.