Lassan már megszokott a vereség

Újabb fiaskóval végződött a gödöllői vendégjáték.
 
 

Lassan már megszokott a vereség

Újabb fiaskóval végződött a gödöllői vendégjáték.
 
 
 
 
 

Lassan már megszokott a vereség

Újabb fiaskóval végződött a gödöllői vendégjáték.

A futsal NB I-ben a hetedik forduló meccseit játszották. Az utóbbi időkben meglehetősen gyengélkedő, az utolsó helyen tanyázó veszprémiek a hangzatosan hosszúnevű (fuziónált) Gödöllői Bikák Vasas 1988 Déli FC gárdájához utazott.

Az első félidő közepéig kitartott a bakonyi együttes, de a kilencedik percben megtört a jég: Nagy Roland révén előbb kiharcolták a vezetést, majd a 12.-ben tovább növelték az előnyüket a hazaiak, 2:0. Két perccel később két gólt is szereztek a vendégek, azonban ez nem egyenlítést hozott, miután Szabadfi a gödöllőiek, Pálfi pedig a saját hálójába talált, 3:1.

Fordulás után azonnal tovább nőtt a Bikák-Vasas-Déli FC (kinek kinek az izlése szerint) előnye. Még nem telt el az első perc, s Biczi ismét gólt szerzett. A kegyelemdöfést a 26. percben vitte be a hazai együttes (5:1), s a hátralévő időben nem sikerült szépíteni a veszprémieknek.

Az FC Veszprém ezzel a vereséggel - igaz egy meccsel kevesebbet játszott, még csak a hatodiknál tart - továbbra is az utolsó helyen kullog a mezőny után.

Jegyzőkönyv. GB-Vasas-Déli FC - 1. FC Veszprém 5:1 (3:1). Gödöllő, 200 néző. V.: Nagy (Varga, Kujbus). GB-Vasas-Déli FC: Ács - Ughy, Frank, Jenei, Nagy. Csere: Hegedüs (kapus), André, Biczi, Baranyai, Lovrencsics, Veres, Fehér. Edző: Szente Tamás. Veszprém: Sárdi - Bényi, Finta, Gulyás, Szabadfi. Csere: Kasza (kapus), Pálfi, Hazuga, Bakay, Vas, Tar, Weisz. Edző: Németh Gábor és Tóth Gábor. Gólszerzők: Nagy R. 2, Pálfi (öngól), Biczi, Fehér, ill. Szabadfi.

A többi eredmény: Rubeola Csömör - MSFC BME DA 6:5, DEAC FC - Admirál-Haladás 9:6, Üllő Cső-Montage - Colorspektrum Aramis 3:7. Az erre a fordulóra kisorsolt Rába ETO-Újszeged mérkőzést december 31-én rendezik. A Berettyóújfalu együttese most szabadnapos volt. A bajnokság állása: 1. Újszeged 16, 2. Berettyóújfalu 13, 3. C. Aramis 13, ... 11. 1. FC Veszpém 2 ponttal.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.