Veszprémi lányok tékvandós érmei

Népes nemzetközi seregszemle zajlott a III. Eagles Kupán.
 
 

Veszprémi lányok tékvandós érmei

Népes nemzetközi seregszemle zajlott a III. Eagles Kupán.
 
 
 
 
 

Veszprémi lányok tékvandós érmei

Népes nemzetközi seregszemle zajlott a III. Eagles Kupán.

A III. nemzetközi Eagles Kupán az egyéni- és csapatversenyen a magyarok mellett osztrák, ukrán és román sportolók is küzdőtérre álltak az érmekért.

Egyéni küzdelem versenyszámban Mucsy Petra –63 kg-ban magabiztosan nyerte versenyét. Bécsi Nikolett –52 kg-os súlycsoportban és Sisak Zsófia –58 kg-ban szoros mérkőzésen maradtak le a dobogó legfelső fokáról.

Egyéni erőtörésben mindegyik veszprémi hölgy (Mucsy, Sisak, Bécsi, Kosztyu) bejutott a legjobbak közé, végül több fordulós összecsapás után Mucsy Petra szerzett ezüstöt, Kosztyu Veronika pedig bronzérmet.

Az egyéni formagyakorlatok versenyében Sisak a III. danosok között, Bécsi pedig az I. danosoknál szerzett bronzot. Az ifjúsági Klement Nikolett (Veszprém Padányi, edzője: Vajky László) kategóriájában harmadik helyezést szerzett. A serdülők között, két litéri tékvan-dos (edzőjük: Matán Zsolt) állhatott dobogóra, Kucserka Szabolcs ezüstöt, míg Czuppon Ákos bronzot gyűjtött be.

A csapat versenyszámokban a veszprémi női gárda (Mucsy, Sisak, Bécsi és Kosztyu, edzőjük Somlai János, Sebestyén Pál és Vajky László) fantasztikusan szerepelt. Emberhátrányuk ellenére magabiztos, taktikus versenyzéssel magyar bajnoki címet szereztek küzdelemben és erőtörésben is. Az ifiknél a herendi Birtalan Balázs Bea a Sasok csapatát kiegészítve küzdelem versenyszámban ezüstérmet vihetett haza.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.