Megszakadt a jó veszprémi sorozat

Két piros ás hat sárga lap a VFC kozármislenyi mérkőzésén.
 
 

Megszakadt a jó veszprémi sorozat

Két piros ás hat sárga lap a VFC kozármislenyi mérkőzésén.
 
 
 
 
 

Megszakadt a jó veszprémi sorozat

Két piros ás hat sárga lap a VFC kozármislenyi mérkőzésén.

A labdarúgó NB II. tizennegyedik fordulójában az előkelő helyen tanyázó Baranya-megyei csapat, a Kozármisleny együtteséhez látogatott a Veszprém FC. A többet kezdeményező hazaiak ostromát a bakonyi védők időnként csak szabálytalanul tudták megakasztani. Ennek eredményeként előbb a 23. percben Bosnjak, majd három perccel később a másik oldalon Nagy kapott sárga lapos figyelmeztetést. Újabb két perc múltva viszont már az előrehúzódott középső hazai védő, Romics fejese megtalálta a labda utját Tarczy hálójába, 1:0. A szünetig hátralévő időben már nem változott az eredmény.

Fordulás után alig telt el három perc, gólt ért el a hazai gárda. Ezúttal a jobboldali ék, a szintén idegenlégiós Zsdrál növelte az előnyt, 2:0. Vágó Attila, a veszprémiek mestere cserékkel igyekezett felrázni csapatát, s ennek következtében a helyiek akadályozták sárga lapok árán az egyre aktívabb vendég akciókat. A 70. percben Szabó Zsolt (kapufás lövése) révén sikerült is a szépítés, 2:1. Azonban három perccel később a csereként beállt Leitoldnak - alig negyedórányi játék (két sárga!) után - piros lapot mutatott fel a játékvezető és a nyurga középpályás már mehetett is zuhanyozni. A hajrában a 84. percben még Vég lerántás utáni kiállítása okozott izgalmakat, amit követően a vendégek igyekeztek egyenlíteni, de ez már nem sikerült nekik.

Küzdelmes, kemény, néha durvaságokkal tarkított összecsapáson a VFC négy kapufás lövése közül csupán egy végződött góllal...

Jegyzőkönyv. KSE - Veszprém FC 2:1 (1:0). Kozármisleny, 200 néző. V.: Berger. KSE: Helesfay - Szabó B., Romics, Balaskó, Boda (Karacs) - Vég, Koller, Frőlich (Kovács T.), Bjelanovic - Zsdrál (Városi), Nagy J. Edző: Márton Gábor. Veszprém: Tarczy - Nagy Á., Molnár Z., Császár (Leitold), Bosnjak - Osváth (Molnár T.), Makrai, Thiago, Vágó - Homma (Nikolin), Szabó Zs. Edző: Vágó Attila. Gólszerzők: Romics, Zsdrál, ill, Szabó Zs.

A többi eredmény: Haladás II. - Zalaegerszeg 2:2, Sopron - Puskás Akadémia 0:1, Csákvár - Kaposvár II. 1:0, Baja - BKV Előre 1:1, Győr II. - FC Ajka 0:1, Paks II. - Szigetszentmiklós 0:2, Gyirmót - Tatabánya 2:2. A bajnokság élén: 1. Puskás Akadémia 36, 2. FC Ajka 32, 3. Kozármisleny 29, ... 10. Veszprém FC 19 ponttal ponttal.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.