Két meccsen egy szett...

Az erősen tartalékos veszprémi hölgygárda jelenleg csak ennyire képes.
 
 

Két meccsen egy szett...

Az erősen tartalékos veszprémi hölgygárda jelenleg csak ennyire képes.
 
 
 
 
 

Két meccsen egy szett...

Az erősen tartalékos veszprémi hölgygárda jelenleg csak ennyire képes.

A női röplabda NB I. hétvégi kettős fordulójában nem sok siker termett a VESC számára. Az egyébként is meggyengült kerettel (Földesi és Szelle távozott, ugyan Molnár visszatért) dolgozó csapat a "tavaszi" nyitányon, pénteken este a fővárosban főiskolai-egyetemi vizsgák és munkahelyi elfoglaltsdág miatt további három (!) alapemberét nélkülözte. Ennek ellenére az első szettben teljes erőkifejtésre késztette rutinosabb ellenfelét. Ezzel aztán el is fogyott a tudomány, s háromszor egymás után biztosan nyertek a palotaiak.

A vasárnapi, második mérkőzésen a nagymúltú, jelenleg is listavezető Vasas Óbuda ellen pillanatnyi esélye sem volt a házigazdáknak. A második és harmadik szettben csupán azért tűnik szorosabbnak az eredmény, mert a vendégek a cseresorukat szerepeltették.

A kellemetlen fejlemények ellenére sem tűnik reménytelennek a bennmaradás a lányok számára, miután a téli szünetben a Budai XI. csapata anyagi gondok miatt bedobta a törölközőt...

Jegyzőkönyv. Palota RSC - Veszprémi ESC 3:1 (-27, 10, 16, 19). Budapest, 100 néző. V.: Vígh, Donkó. VESC: Pós, Környei, Pekárik, Májusi, Jezerniczki, Kovács. Csere: Miovecz, Csótár (liberók), Molnár, Varga. Edző: Katona Péter.

VESC – Vasas Óbuda 0:3 (-9, -16, -17). Veszprém, 50 néző. V.: László, Éva. VESC: Pekárik, Varga, Májusi D., Jezerniczki, Nagy, Környei D. Csere: Miovecz (liberó). Edző: Katona Péter.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.