Nem volt viharos a mérkőzés...

Békéscsabán a listavezető ellenfele volt az utolsó helyezett VESC.
 
 

Nem volt viharos a mérkőzés...

Békéscsabán a listavezető ellenfele volt az utolsó helyezett VESC.
 
 
 
 
 

Nem volt viharos a mérkőzés...

Békéscsabán a listavezető ellenfele volt az utolsó helyezett VESC.

A női röplabda NB I. hétvégi - az alapszakaszban utolsó - fordulójában a Viharsarokban lépett pályára a veszprémi egyetemisták csapata. Nagy vihar azonban nem volt várható a meccsen, miután az első helyezett látta vendégül az utolsót... Ráadásul a megszokottnál is nagyobb mértékben súlytotta a veszprémi lányok csapatát (betegségek, sérülések, valamint munkahelyi elfoglaltság miatt) s sors. Emiatt aztán erősen tartalékos csapattal utazott a gárda Békéscsabára.

Az első szett még viszonylag jól kezdődött, hiszen ekkor a VESC vezetett 4:6 arányban. Rövidesen azonban a hazaiak vették át az irányítást és 6:6-nál utolérték a bakonyiakat. Ettől kezdve már csak a szettarány volt a kérdéses.

A második játszmában már a kezdés sem volt biztató, mert 4:2 után a listavezető gyorsan pontokra váltotta fölényét és végül csak tizenegyig engedte ellenfelét.

Az utolsó, harmadik szetbent volt még a legnagyobb az ellenállás a VESC részéről, amiben viszont nagy szerepe volt annak, hogy a csabaiak szemmel láthatóan már a szerdai Magyar Kupa elődöntőre tartalékolták az erejüket...

Jegyzőkönyv. BRSE - Veszprémi Egyetem SC 3:0 (14, 11, 14). Békéscsaba, 100 néző. V.: Suba, Bodrogi. BRSE: Jenei, Pallag, Czina, Horváth, Szombathelyi Sz., Leidgeb. Csere: Molcsányi R. (liberó), Soós, Kerepeczki. Szakmai igazgató: Kormos Mihály. VESC: Pintér, Dordzsceren, Pós, Pekárik, Nagy, Hunyadvári. Csere: Csótár (liberó). Edző: Katona Péter.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.