Kettesével (is) kapták a gólokat...

Szünet után összeroppant a veszprémi futsalcsapat.
 
 

Kettesével (is) kapták a gólokat...

Szünet után összeroppant a veszprémi futsalcsapat.
 
 
 
 
 

Kettesével (is) kapták a gólokat...

Szünet után összeroppant a veszprémi futsalcsapat.

A futsal NB I. 21 fordulójában a listavezető, bajnok és az idegenlégiósokkal jól "felszerelt" győriekhez utazott az 1. FC Veszprém. Ugyan az előjelek nem sok jót ígéretek, de a meccs nem úgy kezdődött, hogy nagyobb zakóra lehetett volna számítani. A kapitányát, Bényi Kálmánt nélkülöző együttes ugyanis a kezdés után pillanatig sem ilyedt meg nagynevű ellenfelétől.

Eleinte egyenlő erők küzdelmét láthatták a nézők, a kilencedik percig nem is esett gól. Ekkor azonban egy minutumban Harnisch és Dos Santos is betalált, s rögtön kétgólos előnyre tettek szert a hazaiak, 2:0. A veszprémiek dícséretére legyen mondva, (ekkor még) nem adták fel. Finta a 13. percben emberelőnyből szépített, majd három perccel kősőbb Vas még ki is egyenlített, 2:2. Már-már úgy tűnt: döntetlen lesz az első félidő végeredménye, azonban húsz másodperccel a vége előtt Da Rocha ismét csak a Rába-partiakat juttatta vezetéshez, 3:2.

Fordulás után érthetetlenül leeresztett a bakonyi gárda. Zsinorban ötször is betaláltak a hazaiak, míg végre a 34. percben Bakay valamelyest szépített a helyzeten, 8:3! A hajrában egy ideig úgy tűnt, már nem nő tovább a különbség, amikor a 40. percben még újabb két találatot vittek be a hazaiak,10:3.

Mindennél többet elmond a Veszprém fegyelmezettségéről, hogy a negyven perc tiszta játékidő során háromszor is előfordult (9., 30. és 40. perc), hogy hatvan másodperc alatt két gólt is bekaptak...

Jegyzőkönyv. Rába ETO – 1. Futsal Club Veszprém 10:3 (3:2). Győr, Magvassy Sportcsarnok, 300 néző. V.: Kovács G. (Rózsa, Makk).ETO: Balázs – Szeghy, Dróth, Dos Santos, Da Rocha. Csere: Matkovics (kapus), Bárdosi, Harnisch, Lódi, Al-Ioani, Calvo Rodrigues, Bognár. Edző: Marco Angulo. Veszprém: Varga T. – Finta, Leitold, Bakay, Molnár I. Csere: Kasza (kapus), Pálfi, Tar, Szabadfi, Marosvölgyi, Vas, Farkas. Edző: Németh Gábor. Gólszerzők: Dos Santos 4, Da Rocha 2, Harnisch, Al-Ioani, Dróth, Bárdosi, ill. Finta, Vas, Bakay.

A többi eredmény: MEFC - Újszeged 3:3, Berettyóújfalu - Haladás 7:1, DEAC - Gödöllő 4:7, Rubeola - C. Aramis 5:8. A bajnokság élén: 1. Győr 54, 3. Berettyóújfalu 44, 3. Gödöllő 37, ... 9. Veszprém 15 ponttal.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.