Rába-parti katasztrófa...

A tizenharmadik fordulóban tizenhármat kaptak a lányok.
 
 

Rába-parti katasztrófa...

A tizenharmadik fordulóban tizenhármat kaptak a lányok.
 
 
 
 
 

Rába-parti katasztrófa...

A tizenharmadik fordulóban tizenhármat kaptak a lányok.

A női labdarúgó NB II-ben a viszonylag jó helyezés (negyedik pozíció a táblázaton) ellenére sem a legjobb előjelekkel utazott Győrbe a Veszprém FC női gárdája. Laki Zoltán együttese ugyanis az előző fordulóban a nem éppen "acélos" Szigetvár gárdáját gólnélküli meccsen képtelen volt a Jutasi-úti műfüves pályán legyőzni.

A hétvégén pedig következett a tizenharmadik forduló Győrben.

Már az a tény, hogy a táblázaton második zöld-fehérekhez több kezdő játékos hiányában utaztak a Rába-partjára, az sem ígért sok jót. Hát még a tizenhármas szám...

Aztán a történtek minden várakozást alulmúltak. A 6. (Németh), a 8. (Mészáros), a 18. (ismét Németh) és a 20. (ezúttal Öreg) perc után már 4:0 volt az állás. Aztán a félidő utolsó negyedórájában még ötször kellett Dömsödinek maga mögé nyúlnia!

Fordulás után már "csak" négyszer találtak be a győriek. Ami végül azt jelentette, hogy a tizenharmadik fordulóban tizenháron kapott góllal - a társaság életének legnagyobb arányú veresége után - 22:20-as pozitív különbségről 22:33-ra változott a bakonyiak gólaránya.

Jegyzőkönyv. Győri ETO FC - Veszprém FC 13:0 (9:0). ETO FC: Joó - Mogyorósi (Horváth F.), Mészáros (Bogdán), Fleck, Horváth R. - Kalmár (Humenyánszky), Nyéki, András, Öreg - Németh L., Dura. Edző: Horváth István. VFC: Dömsödi - Tolner, Faddi, Szalai, Kun - Kéri, András, Varga D., Janzsó (Hadnagy) - Varga E. (Boross), Kovács-Fáber. Edző: Laki Zoltán. Gólszerzők: Németh 7, Öreg, Bogdán 2-2, Mészáros, Nyéki.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.