Vereség a kiesőjelölt otthonában

Kilenc perc alatt fordult a kocka a VFC focistáinak pesti mérkőzésén.
 
 

Vereség a kiesőjelölt otthonában

Kilenc perc alatt fordult a kocka a VFC focistáinak pesti mérkőzésén.
 
 
 
 
 

Vereség a kiesőjelölt otthonában

Kilenc perc alatt fordult a kocka a VFC focistáinak pesti mérkőzésén.

A labdarúgó NB II. nyugati csoportjában a veszprémiek a fővárosi, a közelmúltben még a megszünés által veszélyeztetett kiesőjelölt közlekedési csapathoz, a BKV Előréhez látogattak. A VFC-nél összeállítási gondokat okozott, hogy két alapemberük, a villámgyors védő, Bosnjak és a gólerős Szabó a korábban beszerzett sárga lapok miatt nem léphetett pályára.

A vendégek az osztályozó elkerüléséért küzdő együttesként kezdtek és a legutóbbi sérüléséből szerencsésen felépült Thiago révén büntetőből elért góllal már negyedóra elteltével vezetést szereztek, 0:1. A hazaiak a szünet előtti percekben elkerülhető góllal egyenlítettek, 1:1.

Fordulás után egy jó ideig a vendégek akarata érvényesült. Ennek következtében a 64. percben Homma szemfüles találatával ismét előnyhöz jutottak, 1:2. A 68. és a 77. perc között óriási fordulat következett be: a kék-sárgák háromszor is mattolták a bakonyi védelmet, 2:4. A hátralévő időben már hiába küzdött a gárda az egyenlítésért-szépítésért, az eredmény már nem változott.

Jegyzőkönyv. BKV Előre SC - Veszprém FC 4:2 (1:1). Budapest, 200 nétő. V.: Varga. BKV Előre: Horváth G. - Nyárasdi, Wilson (Tányéros), Sebők I., Eszlátyi - Berki (Oroszi), Molnár M. (Szabó V.), Tóth M., Mayer - Horváth L., Tóth A. Edző: Soós Imre. Veszprém: Kovács A. - Radványi (Osváth), Berde, Tóth F., Császár - Nikolin, Hevesi-Tóth, Molnár Z. (Czvetkó), Thiago, Nagy Á. (Molnár T.) - Homma. Edző: Nagy Tamás. Gólszerzők: Eszlátyi 2, Szabó V., Horváth L., ill. Thiago (11-esből), Homma.

A többi eredmény: Baja - Ajka 0:1, Kozármisleny - Győr II. 1:0, Csákvár - Gyirmót 2:3, Puskás Akadémia - Zalaegerszeg 1:1, Sopron - Szigetszentmiklós 2:1, Kaposvár II. - Tatabánya 0:0, Haladás II. - Paks II. 2:1.

A bajnokság élén: 1. Puskás Akadémia 60, 2. Kozármisleny 48, 3. Gyirmót 44, 4. FC Ajka 44, ... 11. Veszprém FC 30 ponttal.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.