Vereség kétgólos vezetés után

A veszprémi futsalcsapat félidőben még 2:0-ra vezetett.
 
 

Vereség kétgólos vezetés után

A veszprémi futsalcsapat félidőben még 2:0-ra vezetett.
 
 
 
 
 

Vereség kétgólos vezetés után

A veszprémi futsalcsapat félidőben még 2:0-ra vezetett.

Koncentráltan és jól kezdte a találkozót a bakonyi gárda, hiszen Hazuga szép találatával már a második percben vezetést szereztek, 0:1. A veszprémiek kontrajátékra rendeződtek be és fegyelmezett védekezésből igyekeztek felépíteni támadásaikat. Kasza Viktor remek védéseivel önbizalmat adott a csapatnak. A harmadik percben már kétgólos volt az előnyük, hiszen Finta gólra váltott egy szabadrúgást, 0:2. A hazaiak mindent megpróbáltak a gólszerzés érdekében, de kiválóan működött a vendégek védelme, így a félidő végéig nem is változott az eredmény állása.

A második játékrészben egy ideig a játék képe sem változott. A BME birtokolta többet a labdát, a veszprémiek váratlan labdaszerzésekből igyekeztek támadásokat vezetni. A 27. percben egy ütközés során megsérült Kasza Viktor, aki addig remekül állta a lövések útját. A 28. percben egy kapu elé lőtt labdát sodortak be a hazaiak és szépítettek, 1:2. Németh Gábor egyből időt kért és igyekezett megnyugtatni a fiúkat. Sajnos csak részben sikerült, mert egy védelmi hibát kihasználva egalizált a BME, 2:2.

Az FCV igyekezett visszavenni a vezetést, de a hazaiak se mondtak le a győzelemről, ezért roppant izgalmas végjátékot hozott a mérkőzés hátralévő szakasza. Balszerencsére Finta labdát veszített középen, amit a 34. percben gólra váltott a BME, 3:2. A hátralévő időszakban a klub honlapjának tudósítása szerint Németh Gábor levitte a kapusát is, de nem sikerült gólt szerezniük a bakonyiaknak.

Jegyzőkönyv. MAFC BME Docler Akadémia - 1. Futsal Club Veszprém 3:2 (0:2). Budapest, 100 néző. V.: . MAFC: Varró - Csernai, Komáromi, Öreglaki, Kumi. Csere: Gremsperger, Fritz, Kertész, Fehér, Andorka, André, Munkácsi. Edző: Kőrösi Zoltán. Veszprém: Sárdi - Bényi, Leitold, Hazuga, Molnár I. Csere: Kasza, Pálfi, Finta, Szabadfi, Farkas, Marosvölgyi, Tar. Edző: Németh Gábor. Gólszerzők: Csernai, Komáromi, Öreglaki, ill. Hazuga, Finta.

A másik eredmény: Üllő-Cső Montage - Rubeola Csömör 8:4. Az élen az állás: 1. MAFC 30, 2. Üllő 28, 3. Csömör 23, 4. Veszprém 21 ponttal. Két fordulóval a befejezés előtt a megyeszékhely csapatának egy pont előnye van a kiesőhelyen álló Debrecennel szemben.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.