Visszavárják Kádárt a Newcastle első csapatába

Részletesen foglalkozik Kádár Tamás helyzetével a Newcastle egyik szurkolói oldala.
 
 

Visszavárják Kádárt a Newcastle első csapatába

Részletesen foglalkozik Kádár Tamás helyzetével a Newcastle egyik szurkolói oldala.
 
 
 
 
 

Visszavárják Kádárt a Newcastle első csapatába

Részletesen foglalkozik Kádár Tamás helyzetével a Newcastle egyik szurkolói oldala.

A portál üdvözítőnek nevezi, hogy sérülése után a Veszprémből indult és Zalaegerszegről Albionba került bekk ismét célba vette az első csapatot, és azt sem tartaná haszontalannak, ha a Szarkák hozzájárulnának, hogy a hátvéd egy kölcsönadás segítségével lendüljön újra játékba.

Hosszabb cikkben foglalkozik Kádár Tamás helyzetével a Newcastle United egyik vezető szurkolói oldala. A portál kiemeli, sajnálatos, hogy az utóbbi időben több sérüléssel is meg kellett küzdenie a korábban igen ígéretesen teljesítő labdarúgónak, és reményét fejezi ki, hogy a már a felnőtt válogatottban is bemutatkozott bekknek sikerül egy újabb nagy támadással visszaverekednie magát a Szarkák első csapatába a Pepsifoci.hu értesülése szerint.

Az internetes oldal úgy fogalmaz, nagyon jó hír, hogy a problémák után a hátvéd ismét teljes intenzitással tud dolgozni, hiszen amikor korábban szerephez jutott a Premier League-alakulatban, mindig jó teljesítménnyel hálálta meg a bizalmat.

Az NUFC Blog szerint számos példát lehetett már látni, hogy egy sérülésből visszatért játékosnak mennyit segített az, ha rendszeres játéklehetőséget kapott akár egy kisebb csapatnál is, így a szerkesztők üdvözítőnek tartanák, ha Kádár januárban mondjuk el tudna menni kölcsönben egy másik együtteshez, és tavasszal igazán formába, játékba lendülhetne, bizonyíthatná Alan Pardew menedzsernek, hogy érdemes komoly szerepet osztani rá a jövőben.

A portál a légiós ügyeit intéző CMG menedzseriroda társtulajdonos-igazgatóját, Pataky Tibort is idézi:

– Az előző átigazolási szezonban is voltak érdeklődők, a touloni tornán például több csapat megfigyelője is szemügyre vette Tamást. Holland, német és olasz csapatok is kacérkodtak a megszerzésével, de sajnos aztán összeszedett egy sérülést, ez pedig átírta a forgatókönyvet. Jelenleg ismét száz százalékos és keményen dolgozik azért, hogy visszakerüljön az első csapatba. Négy meccset letudott a reserve-ben kapitányként és a magyar U21-es válogatottban is megbízhatóan teljesített Törökország ellen. Minden egyes nap azon dolgozik, hogy újra az első keretnél vegyék számításba. Meglátjuk, mit hoznak a következő hetek, ha esetleg nincsen rá reális esély, hogy az első csapatba odakerüljön, akkor egyeztetni fogunk a vezetőkkel egy esetleges kölcsönadásról.

Kádár 2008 januárjában szerződött Angliába, és már igen fiatalon játszhatott bajnokin is a fekete-fehérek első csapatában.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.