Nem bírt Ausztráliával a pólóválogatott

Benedek Tibor együttese ezzel a második lett a C jelű kvartettben.
 
 

Nem bírt Ausztráliával a pólóválogatott

Benedek Tibor együttese ezzel a második lett a C jelű kvartettben.
 
 
 
 
 

Nem bírt Ausztráliával a pólóválogatott

Benedek Tibor együttese ezzel a második lett a C jelű kvartettben.

Utolsó csoportmérkőzésén 9:9-es döntetlent játszott Ausztráliával a magyar férfi-vízilabdaválogatott.

A Kína elleni győzelmet, majd a szerbek elleni vereséget Ausztrália ellen a csoport második helye volt a tét Benedek Tibor fiai számára. A mieink kétszer is vezetést szereztek az első negyedben, de aktuális ellenfelünk mind a kétszer egyenlített, sőt, Szivós Márton kapufás gólja már csak az egyenlítéshez volt elegendő a felvonás végén. A nagyszünetig egy-egy találat esett még mind a két oldalon, így 4:4-nél fordultak a csapatok.

A harmadik negyedben is kiegyenlített csata folyt a vízben, a Varga-testvéreknek köszönhetően kétszer is vezettünk, de az ausztrálok rendre egalizáltak, 7:7 volt az állás az utolsó játékrész előtt. Varga Dénes, majd a remek napot kifogó Vámos Márton révén ekkor is sikerült kétszer is vezetést szerezni, de ellenfelünknek mindig volt válasza, Varga Dániel pedig a legvégén fejbedobta az egyik védőt, 9:9 lett a végeredmény.

A döntetlen azt jelenti, hogy a csoport második helyén zárt a válogatott, amely így a D csoport harmadik helyezettjével találkozik a barcelonai nyolcaddöntőben.

Jegyzőkönyv. Vizes-világbajnokság, vízilabda, férfiak, C-csoport: Magyarország - Ausztrália 9:9 (3:3, 1:1, 3:3, 2-:2). A magyar csapat gólszerzői: Vámos 3, Hárai, Varga Dénes 2-2, Szivós, Varga Dániel.

A csoport másik mérkőzésén: Szerbia - Kína 16:9 (4:3, 4:2, 5:3, 3:1). A csoport végeredménye: 1. Szerbia 6, 2. Magyarország 3 (32-27), 3. Ausztrália 3 (25-26), 4. Kína 0 ponttal.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.