Újabb bajnoki edzőmérkőzés...

Csupán a gólkülönbség kérdése volt a tét.
 
 

Újabb bajnoki edzőmérkőzés...

Csupán a gólkülönbség kérdése volt a tét.
 
 
 
 
 

Újabb bajnoki edzőmérkőzés...

Csupán a gólkülönbség kérdése volt a tét.

A férfi kézilabda NB I. péntek esti mérkőzésének a látogatottságán is tapasztalni lehetett, hogy az idei évben hátralévő találkozók már csupán csak a könnyed levezetést szolgálják a bajnokcsapat számára. Igaz az elején (2:2-ig) még egál volt az eredmény, de ezt követően aztán a bakonyiak szinte tetszás szerint érték el góljaikat. Nem, telt el negyedóra, már tíz volt közte, s a szinte jégkorongos teljes sorcsere után is bőven potyogtak a gólok. Ezért aztán nem véletlen, hogy tizenkét gólos (!) vezetésnél tért pihenőre a két együttes, 21:9.

Fordulás után sem változott a "küzdelem" képe, s a hazaiaknak bőven elég volt az alföldiek hibáit kihasználni ahhoz, hogy könnyed edzőmérkőzésként emlékezenek majd erre a hatvan percre. Ami talán egyedül feljegyzésre kívánkozik, az a találkozó egyetlen negatív mozzanata volt, amikor is egy szerencsétlen ütközés után Iváncsik Gergőt úgy kellett letámogatni a pályáról. A hírek szerint ugyan nem súlyos a bokasérülése, de számára már most végetért az őszi szezon...

Jegyzőkönyv. Férfi kézilabda NB I, 15. forduló: MKB-MVM VKC – Orosházi FKSE 42:20 (21:9). Veszprém, 800 néző. V.: dr. Kozák, Wenzel. MKB-MVM: Fazekas – Iváncsik T., Sulics, Nagy L., Ligetvári, Terzics, Iváncsik G. Csere: Ruesga, Gyene, Gulyás, Schuch, Ilics, Rodriguez, Ugalde. Edző: Carlos Ortega. Orosháza: Ivanisevics – Balda, Milovics, Benmiloud, Buday, Czifra, Németh L. Csere: Herjeczki (kapus), Morva, Raffai, Marics, Bali, Varsandán Á., Knezevics. Edző: Vladan Jordovic. A legjobb lövők: Ugalde 7, Nagy L., Terzics 6-6, Iváncsik T., Ruesga 5-5, ill. Milovics 4, Németh L., Morva 3-3, Marics, Bali, Knezevics 2-2.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.