Veszélyben Nagy Laci Eb-je

A 22 fős magyar keret Vecsésen kezdte meg a felkészülést.
 
 

Veszélyben Nagy Laci Eb-je

A 22 fős magyar keret Vecsésen kezdte meg a felkészülést.
 
 
 
 
 

Veszélyben Nagy Laci Eb-je

A 22 fős magyar keret Vecsésen kezdte meg a felkészülést.

Egyelőre szinte minden rendben van a kézilabda Európa-bajnokságra készülő, 22 fős magyar kerettel, amely Vecsésen kezdte meg a felkészülést. Putics Barna, Mocsai Tamás és a térdsérüléssel bajlódó Nagy László még hiányzik.

- A német bajnokságban szereplők közül Putics január másodikán csatlakozik a kerethez, Tamás fiam pedig vasárnap – nyilatkozott Mocsai Lajos szövetségi kapitány az nso.hu-nak. - Mielőbb szeretnék tisztán látni Naggyal kapcsolatban, mert aggaszt, hogy csapatunk vezéregyéniségének térde terhelésre továbbra is bedagad, érzékennyé válik. A téli szabadsága alatt becsülettel elvégezte az egyénre szabott kondi- és futóedzéseket, ám közben kiderült, hogy nincs teljesen rendben a lába.

A jobbátlövő még a Celje elleni BL-meccsen sérült meg. Két nappal később dr. Hangody László vizsgálta meg, s a világhírű specialista se törést, se szakadást nem látott. Azonban kisebb vérömleny keletkezett a magyar válogatott játékos térdében, amit nem kell megműteni, két hét alatt rendbe jön. A Bajnokok Ligájában azóta nem játszott, bajnokikon a Sport24.hu híre szerint viszont már többször is nyolc-tíz percet a pályán töltött.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.