Elsöprő siker az év első mérkőzésén

Az egri nők ellenállása ezúttal nem hozott számukra eredményt...
 
 

Elsöprő siker az év első mérkőzésén

Az egri nők ellenállása ezúttal nem hozott számukra eredményt...
 
 
 
 
 

Elsöprő siker az év első mérkőzésén

Az egri nők ellenállása ezúttal nem hozott számukra eredményt...

Az első osztályú női kézilabda-bajnokság idei első fordulójában a mezőny leggyengébb gárdája, az egyedül pont nélkül álló egri főiskolások látogattak a Március 15-ei csarnokba, ahol bizony üresen kongó lelátók fogadták a pályára lépő csapatokat.

Az év első találatát a vendégek vitték be, de aztán a BDTKC hamar fordított, 4:2. Némi meglepetésre még egyszer (4:5) vezetni tudott a Heves megyei együttes, de aztán az alacsony szinvonalú találkozón fokozatosan érvényre jutott a tudásbeli különbség és a nagy kedvvel játszó Planéta vezérletével egyre jobban elhúzott Róth Kálmán csapata és a félidő végéig nyolcgólos lett az előny, 18:10.

Fordulás után gyorsan tizre nőtt a különbség (22:12), s ettől kezdve a helyi szakvezető fokozatosan minden emberének játéklehetőséget biztosított. Ez sem változtatott a küzdelem képén és az eredmény alakulásán. A befejezés előtt Planéta sikeres büntetője alakította ki a végeredményt.

Jegyzőkönyv. Női kézilabda NB I., 13. forduló: V. Barabás DT KC – Eszterházy KFSC 37:19 (18:10). Veszprém, 100 néző. Vezette: Őry, Szalay. Barabás: Pásztor – Kokas, Tóth G., Planéta, Kurucz, Tóth E., Pelczéder. Csere: Szemerey, Györkös (kapusok), Takács, Hajtai, Kiskartali, Marincsák, Vesztergombi, Horváth D., Gulyás. Edző: Róth Kálmán. Eger: Fekete – Hárs, Gyimesi, Benedek, Pados, Bárány, Héjjas. Csere: Ferenczi (kapus), Molnár, Petrovics, Kovács V., Todorovic, Bárkai, Gasková. Edző: Herczeg Béla. A legjobb lövők: Planéta 9, Kurucz 6, Tóth E. 4, ill. Hárs, Bárány 4-4, Héjjas 3.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.