Valamennyi negyedben nyertek

A veszprémi fiúk alaposan visszavágtak az őszi vereségért.
 
 

Valamennyi negyedben nyertek

A veszprémi fiúk alaposan visszavágtak az őszi vereségért.
 
 
 
 
 

Valamennyi negyedben nyertek

A veszprémi fiúk alaposan visszavágtak az őszi vereségért.

A férfi kosárlabda NB I/B. tizenkettedik fordulójában zsinorban elért három győzelem után várta a VESC együttese a mecsek-aljáról érkezett vasutas gárdát. Nagyszerűen kezdett Petőfi Áron gárdája, azonban pillanatnyi megtorpanásukat kihasználva egyszer - először és utoljára - vezetést is szerzett a PVSK, 10:11. Ezt követően beindult a hazai gépezet és az első etap végére nagyjából el is dőlt a mérkőzés sorsa, 27:17. A sok hibával tarkított második etapban "csak" héttel nyertek a veszprémi egyetamisták, de a megszerzett előny (56:39) biztos hazai győzelmet ígért már a nagyszünetben.

A harmadik "nekibuzdulás" elején tovább nőtt a pontkülönbség a vendéglátók javára, s a tekintélyes előny birtokában a helyi fiatalok is pályára kerültek, 20:17. Az utolsó szakaszban kissé kiengedett a csapat, s a pécsiek fokozatosan megközelítették ellenfelüket. Ezért a hajrában ismét összekapta magát a gárda, s végül meggyőző fölénnyel ért véget az összecsapás, amely zsinorban a negyedik veszprémi győzelmet eredményezte.

Jegyzőkönyv. VESC - Pécsi VSK-Kronosz 97:75 (27:17, 29:22, 20:17, 21:19). Veszprém, 100 néző. V.: Hervay, Dernei, Bátovszky. VESC: Nagy, Oltárczy, Kováts, Czakó, Takács. Csere: Szlávik, Sefcsik, Hoffmann, Bagó, Soós-Nagy. Edző: Petőfi Áron. A legjobb dobók: Takács 22, Nagy, Oltárczy 16-16, Czakó, Hoffmann 13-13, ill. Tóth 18, Bödör 16, Somogyfoki 13.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.