Ismét elfogyott a gárda a végére

Csaknem bravúrt hajtott végre a veszprémi kosárcsapat.
 
 

Ismét elfogyott a gárda a végére

Csaknem bravúrt hajtott végre a veszprémi kosárcsapat.
 
 
 
 
 

Ismét elfogyott a gárda a végére

Csaknem bravúrt hajtott végre a veszprémi kosárcsapat.

A férfi kosárlabda NB I/B. pénteki mérkőzésén a listavezető Bonyhád látogatott a bajnoki táblázaton sokkal hátrább helyet foglaló bakonyiakhoz. Ennek ellenére a hallatlan energiával letámadó, a távoli dobásokat megzavaró veszprémiek az első tíz percben alaposan meglepték ellenfelüket, 27:12!

A következő periódusban valamelyest csökkentettek a hátrányukon a vendégek (23:25), pedig egyszer volt már húszpontos hazai előny is! A negyed hajrájában azonban visszaestek a hazaiak, a végén három hárompontost is dobott az ellenfél! Ennek ellenére is jelentős, tizenhárom pontos előnnyel a VESC vonulhatott rövid pihenőre, 50:37.

A jelzésértékű előzmények után még sikerült megnyerni a harmadik negyedet (19:17), azonban a távoli dobások eredményessége közötti különbség egyszerűen ijesztő volt, 69:54.

Az utolsó etapban aztán az egyik oldalon minden, a másikon semmi sem jött be. Ezért aztán a mind pontosabban dobó vendégek egyre jobban megközelítették a mind többet hibázó hazaiakat, majd a 37. percben utolérték a házigazdákat. A drámai végjátékban aztán már nem volt kérdés a győzelem kérdése...

Jegyzőkönyv. VESC - Beton Bonyhád KSE 88:95 (27:12, 23:25, 19:17, 19:31). Veszprém, 200 néző. V.: Szalai, Benedek, Kelemen. VESC: Vertetics 18, Kováts 7, Kelemen, Szlávik 15, Czakó 18. Csere: Oltárczy 6, Hoffmann 13, Horváth 5, Sefcsik 6. Edző: Petőfi Áron. Az ellenfél legjobb dobói: Lukács 32, Tömösvári 22, Faragó 21.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.