Pörkölt, rétes és sör...

Veszprémben viszonozzák lengyel barátaink kedvességét.
 
 

Pörkölt, rétes és sör...

Veszprémben viszonozzák lengyel barátaink kedvességét.
 
 
 
 
 

Pörkölt, rétes és sör...

Veszprémben viszonozzák lengyel barátaink kedvességét.

Bár az eredmény nem az MKB-MVM Veszprémért szorítók kedve szerint alakult, a Wisla Plock drukkereinek is köszönhetően jó hangulatban zajlott a két csapat mérkőzése a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

A bakonyi klub hivatalos honlapja a 34:33-as vereséggel zárult vasárnapi találkozóról azt írja, hogy a találkozó előtt, közben és után nemcsak a helyszínre elutazó szurkolók, de a televízió előtt ülők számára is egyértelműen érezhető volt, milyen vendégszeretettel fogadták a Veszprémet a helyiek, tovább ápolva a lengyel és magyar nép közti barátságot.

A magyar bajnok ennek a történelmi hagyománynak a jegyében és viszonzásul lengyel barátaink kedvességéért a szombati visszavágó után, a Veszprém Aréna előtt megvendégeli a vendégszurkolókat, valamint a múlt héten Lengyelországba kilátogató hazai drukkereket. A menü pincepörkölt, rétes és egy korsó sör lesz. Azok a veszprémi szurkolók, akik a klub irodájában vásárolták meg a belépőjüket a múlt vasárnapi meccsre, a mérkőzés előtt, az Arénában vehetik át az étkezésre feljogosító kuponokat, a sajtóbejáratnál.

A mérkőzés előtt, a bemelegítés alatt a hatharom.hu információi szerint lengyel számok lesznek hallhatóak, a szurkolók pedig meglepetéssel készülnek a lengyel vendégeknek. A vendég csapatot is meglepetés várja majd az öltözőben, viszonozva ezzel az ott kapott ellátást. A magyar-lengyel barátság napját 2007 óta ünneplik arra emlékezve, hogy 2006. március 24-én Lech Kaczynski lengyel és Sólyom László magyar államfő Győrben felavatta a magyar-lengyel barátság első köztéri emlékművét, amely két, gyökereivel egymásba kapaszkodó tölgyfát ábrázol.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.