Egy góllal nyert a Debrecen Veszprémben

Az utolsó másodpercben elért találat döntötte el két pont sorsát.
 
 

Egy góllal nyert a Debrecen Veszprémben

Az utolsó másodpercben elért találat döntötte el két pont sorsát.
 
 
 
 
 

Egy góllal nyert a Debrecen Veszprémben

Az utolsó másodpercben elért találat döntötte el két pont sorsát.

A női kézilabda NB I. alapszakaszát követő (9-12. helyért zajló) rájátszásban két valaha nagyszerű eredményeket elérő város csapatai mérték össze tudásukat - méltatlanul kevés néző előtt.

A Planétát és Marincsákot nélkülöző Barabás kezdte jobban a játékot a gyorsan négygólos előnyt szerzett, 4:0. Ettől kezdve a hajdúságiak rendezték a soraikat és felválta estek a gólok, 12. perc: 9:5. Ettől kezdve a Debrecen játszott eredményesebben, a 20. percben utolérték a hazaiakat, 9:9. Öt perccel a félidő vége előtt már a vezetést is átvették, 10:11. Az egygólos vendég vezetés a félidő végéig megmaradt, 13:14.

Fordulás után - hatalmas adok-kapok közepette... - egy időre ugyan visszavette a vezetést a Barabás ((37. perc: 18:16), de hajrában végig a vendégek vezettek. 23:25 után még egyszer fellángolt Róth Kálmán csapata és Tóth E. révén hetesből ki is egyenlített, 25:25. Idegölő csatában harminc másodperccel a vége előtt azonban Tóth G. gyenge lövése nem jutott a hálóba. Ekkor Varga József, a debreceniek edzője időt kért. A megbeszélt taktikának megfelelően Karalyos az utolsó pillanatban ereszette el a labdát, aki viszont betalált...

Jegyzőkönyv. Női kézilabda NB I., rájátszás a 9–12. helyért: V. Barabás DT KC – Debrecen 25:26 (13:14). Veszprém, 100 néző. V: Heim, Jolántai. Barabás: Szemerey – Pelczéder 2, Tóth G. 6, Tóth E. 7, Takács 6, Kurucz 2, Hajtai 1. Csere: Pásztor (kapus), Horváth D., Kokas, Kiskartali 1, Gulyás. Edző: Róth Kálmán. Debrecen: Lajtos – Varsányi 2, Ábrahám 6, Siska 3, Valovics, Kudor 2, Szilágyi 1. Csere: Makai (kapus), Barna 3, Karnik 5, Sopronyi 1, Slakta, Karalyos 3. Edző: Varga József.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.