"Primitív, szélsőjobbos"

Bauer Tamás élőben ekézte a Fideszt és az elnökét.
 
 

"Primitív, szélsőjobbos"

Bauer Tamás élőben ekézte a Fideszt és az elnökét.
 
 
 
 
 

"Primitív, szélsőjobbos"

Bauer Tamás élőben ekézte a Fideszt és az elnökét.

- Amikor azt mondom, hogy természetes, hogy Orbán Viktor ragaszkodik a Szabadság téri emlékűmhöz, ezt azzal magyarázom, hogy a miniszterelnök egy nacionalista politikus, primitív nacionalizmust képvisel, aminek alaptétele az, hogy a magyarok jók – ezt Bauer Tamás mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A Demokratikus Koalíció alelnöke szerint a kormányfő világnézete szerint, ami baj van az országban, az mind az idegenektől származik. A politikus kijelentette: Orbán Viktor nem engedhet ebből az emlékműből, mert akkor feladná a politikai identitását. Bauer Tamás úgy véli, Magyarországon két szélsőjobboldali párt is van, a Jobbik és a Fidesz. A Fidesz nem fogadja el a piacgazdaságot, a hatalommegosztáson alapuló demokráciát – fogalmazott.

DK alelnöke szerint fontos, hogy tiltakozzanak az emlékmű felállítása ellen. Hozzátette: ezzel megüzenjük, hogy nem fogadjuk el, hogy ez a rezsim egy ilyen, a történelmet meghamisító emlékművet állít fel. Bauer Tamás kijelentette: amint megszabadulunk ettől a rezsimtől, ez az emlékmű nem maradhat a helyén.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.