Szankciók jöhetnek...

„Elrontott” vagyonnyilatkozatok: fizethetnek a képviselők.
 
 

Szankciók jöhetnek...

„Elrontott” vagyonnyilatkozatok: fizethetnek a képviselők.
 
 
 
 
 

Szankciók jöhetnek...

„Elrontott” vagyonnyilatkozatok: fizethetnek a képviselők.

- A jövőben szankcionálhatják az elrontott, vagy hibásan leadott képviselői vagyonnyilatkozatokat, akár anyagi felelősségük is lehet ebben az érintetteknek – mondta Gulyás Gergely, a Fidesz országgyűlési képviselője pénteken a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.

A politikus Simon Gábor, az MSZP volt elnökhelyettese eltitkolt százmillióinak ügyével kapcsolatban azt mondta: mivel külföldi bankokat továbbra sem vizsgálhat a magyar kormány, ezért csak az marad, hogy szankcionálják a vagyonnyilatkozat esetleges elrontását.

A képviselő egyébként egy szóval sem említette Rogán táguló lakását, vagy a vagyonnyilatkozat-javítási cunamit, ami a Rogán-botrány után végigsöpört a fideszes potentátokon. Rogán Antal a budai Pasa Parkban található lakásának újabb részei miatt kétszer is korrigálta vagyonnyilatkozatát. A szintén a Pasa Parkban lakó Varga Mihály is így tett. A fideszes Potápi Árpád János, Bonyhád polgármestere is módosította a vagyonnyilatkozatát, valamint Szatmáry Kristóf fideszes képviselő is. Potápi a 168 Óra Online cikke szerint azt mondta, nincs összefüggés Rogán Antal vagyonnyilatkozat-javítása és az övé között.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.