Folyamatos fejlődés az építőipari termékek piacán

 
 

Folyamatos fejlődés az építőipari termékek piacán

 
 
 
 
 

Folyamatos fejlődés az építőipari termékek piacán

Az építőanyag gyártásával és kereskedelmével foglalkozó Mixtura Kft. Veszprém városának északi részén fekvő ipari parkjában található. A teljes mértékben magyar magántulajdonban lévő vállalat közel 20 éve sikeresen van jelen az építőanyagok és segédanyagok piacán.

A magas minőségi követelményeknek való megfelelést a legjobb minőségi hazai- és nemzetközi alapanyagok használata, a folyamatosan képzett szakembergárda, a precíz gyártófolyamatok és a termelési folyamatok és műszaki infrastruktúra folyamatos továbbfejlesztése biztosítják. A kereskedelmi tevékenységet a saját értékesítési hálózat közel 1200 fős bázisa alapozza meg, mely nem csak Magyarország területén, hanem a környező országokban is biztosítja termékeink megjelenését. Exportpiaci kapcsolatok a legnagyobb volumenben Ausztria, Horvátország, Románia, Szlovákia irányában találhatók, azonban egy újonnan elindított projekt keretében, új célországok elérésének megtervezése és a termékek bevezetése áll előkészítés alatt.

A széles termékpalettát az

• homlokzati- és lábazati vakolatok

• alapozók

• kül- és beltéri festékek

• hőszigetelő rendszerek

• ipari padlóbevonók

• innovatív, teljes mértékben vízáteresztő út- és

járdaburkolatok alkotják.

Az elmúlt években a hazai- és európai uniós forrásoknak köszönhetően számos nagy volumenű fejlesztés valósult meg cégünknél. Korszerűsödött a termelési- és kiszolgáló eszközpark, javultak a munkavégzés feltételei, szakmai- és nyelvi továbbképzésen vesznek részt a vállalkozás munkatársai. Ezen beruházásoknak köszönhetően tovább sikerült javítani a megbízhatóságot és a termelési minőséget. Az állandó kutatás-fejlesztési tevékenység és az innovációs potenciál biztosítja termékeink folyamatos megújítását és a magas elvárásoknak való folyamatos megfelelést. Mindig figyelünk partnereink egyedi igényeire, és rugalmasságunkkal törekszünk az abszolút egyedi vásárlói igények kielégítésére.

Rövid szállítási határidőkkel, rugalmas fizetési feltételekkel, és kiváló minőségű termékekkel várjuk minden kedves jelenlegi és leendő Partnerünket!

Keressen minket az alábbi elérhetőségeinken és tekintse meg weboldalunkat: Mixtura Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Székhely: 8200 Veszprém, Házgyári út 14. Telefon: +36/88/567-150 E-mail: mixtura_KUKAC_mixtura_PONT_hu Web: www.mixtura.hu
 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.