Új ingyenes szolgáltatás a Kossuth utcában

Az Invitel, valamint a város önkormányzata különleges karácsonyi ajándékkal lepte meg a város lakóit és az ide érkező vendégeket.
 
 

Új ingyenes szolgáltatás a Kossuth utcában

Az Invitel, valamint a város önkormányzata különleges karácsonyi ajándékkal lepte meg a város lakóit és az ide érkező vendégeket.
 
 
 
 
 

Új ingyenes szolgáltatás a Kossuth utcában

Az Invitel, valamint a város önkormányzata különleges karácsonyi ajándékkal lepte meg a város lakóit és az ide érkező vendégeket.

Porga Gyula polgármester meggyőződése szerint egy belvárosi rekonstrukció csak akkor lehet életképes, ha minét több tartalommal töltik meg a kialakított formát. Attól még, ha valami szép, csak akkor képes az embereket oda vonzani, ha szolgáltatásokat is tesznek mellé. A polgármester az Invitelt azokhoz a cégekhez sorolta, akik elsőként csatlakoztak ahhoz a törekvéseikhez, akik a szolgáltatásaik bővítésével fel akarják lendíteni a belváros látogatottságát.

Az „Invitel Szabadon” névre hallgató projekt, ami a világhálóra jelszó nélkül történő rákapcsolódást segíti elő, jelentős segítséget ad a belvárosba látogatók számára. A mai naptól – jelentette be a polgármester - Veszprém sétáló utcájában a világhálón a notebookjával, vagy az okos telefonjával mindenki térítésmentesen kommunikálhat.

„Igazi partnerre találtunk az Invitelben ehhez a közösségi internet programhoz. Az Invitel már eddig is sokszor megmutatta, hogy Veszprém és a veszprémi emberek fontosak számára. A cég nemrégiben megvalósult fejlesztéseivel elhozta polgáraink számára a legkorszerűbb telekommunikációs lehetőségeket… Sőt, az Invitel munkáltatóként is jelentős szerepet tölt be a város életében, mivel összesen közel 100 főállású munkatársat és napi rendszerességgel 230 diákot foglalkoztat Veszprémben” – tette hozzá Porga Gyula.

Veszprém, a királynők városa, komoly történelmi hagyományokkal rendelkező megyeszékhely és az Invitel számára egyike a magyarországi legfontosabb településeknek- erősítette meg a Porga Gyula által elmondottakat, Mártha Imre, az Invitel Zrt. operatív főigazgatója.

Nagyon örülnek annak – emelte ki a főigazgató – hogy az Invitel az a telekommunikációs vállalat, amely a világ felé kinyitotta ennek a történelmi városnak a XXI. század digitális kapuit. A most megvalósított beruházás révén a teljes lakosság számára elérhetővé vált az a legkorszerűbb szolgáltatás, amelyet ma a piac kínál: a széles sávú internet, az interaktív televízió és a korszerű, kedvező árú telefonszolgáltatás.

„Büszkék vagyunk arra, hogy mi biztosíthatjuk az ingyenes internet hozzáférést itt, a város nappalijában” – tette hozzá Mártha Imre főigazgató. A cég vezetője szerint ez a szolgáltatás vonzani fogja az embereket a belvárosba, mert a magas letöltési sebesség, a széles sáv, valamint a garantáltan hagyományos minőség mindenki számára biztonságot ad a hozzáféréshez és ezt ma már sokan elismerik és szeretik.

Néhány településen már működik a rendszer és általánosítható tapasztalat az, hogy szinte teljes egészében- igaz szezonális jelleggel- igénybe is veszik ezt a szolgáltatást. A mai naptól a Kossuth út karácsonyi vásárára kiérkezők használói, élvezői lehetnek ennek az új rendszernek.

A főigazgató végezetül elmondta: „Nagyon fontos számunkra a régió, Veszprém az egyik legjelentősebb lakossági szolgáltatási területünk. Az ünnepek közeledtével a most átadott ingyenes vezeték nélküli hálózattal is szeretnénk még jobban meghálálni a veszprémiek és az ügyfeleink belénk fektetett bizalmát.”

A főigazgató arra biztatta a veszprémieket, hogy a jövőben bátran használják ezt a szolgáltatást jó erőben és egészségben.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.