Ellenzéki tiltakozás

Kész Zoltán képviselő jelölt tiltakozik Veszprém megye vezető napilapja megkülönböztető politikája ellen.
 
 

Ellenzéki tiltakozás

Kész Zoltán képviselő jelölt tiltakozik Veszprém megye vezető napilapja megkülönböztető politikája ellen.
 
 
 
 
 

Ellenzéki tiltakozás

Kész Zoltán képviselő jelölt tiltakozik Veszprém megye vezető napilapja megkülönböztető politikája ellen.

Az országgyűlési képviselő-jelölt a közleményében a következőket írta: „Annyira fél a hatalom a választástól, hogy a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő megyei lap ma egyszerűen kicenzúrázott. Bár minden felmérés szerint a Veszprém 1-es választókerület legesélyesebb ellenzéki jelöltje vagyok, az én fényképes bemutatkozásomat annak ellenére sem közölték, hogy azt több héttel ezelőtt maga a lap kérte tőlem, és melyet határidőre el is küldtem.

Odáig jutottunk, hogy sem a térség országgyűlési képviselőjeként, sem a legerősebb ellenzéki képviselőjelöltként nem jut megszólalási lehetőség számomra a Naplóban, vagyis cenzúrázzák azt, hogy az engem választók véleményét közvetítsem. Ezzel nem csak engem, hanem a választópolgárokat is cenzúrázzák, a választók véleményének nem jut terep. Bízom benne, hogy a képpel feltüntetett ellenzéki jelöltek nem értenek egyet ezzel a szerkesztési elvvel és elhatárolódnak attól, hogy ez az elnyomó rendszer így használja fel őket.”

Íme az az 1000 karakter, amelyet a Napló kérésére határidőben elküldtem, de nem merték közölni: 

"Az önök országgyűlési képviselőjeként dolgoztam a kétharmados kormányzás lebontása óta. Választási ígéreteim (3x3 program) mindegyikét teljesítettem. Ezen kívül többek között megakadályoztuk a Pannon Egyetem bezárását jelentő döntéseket, önálló osztályt harcoltunk ki az éber kómás betegeknek, államtitkári ígéretet kaptunk a királyszentistváni hulladékégető okozta bűz megszüntetésére.

Három helyi konzultáción 9000 ember mondott véleményt a Georgikon Kar elcsatolásáról, a 8-as út déli elkerülőjének szükségességéről és a hajmáskéri vasúti megállók visszaállításáról. Most újra 3x3 ajánlatom van, amelyet olvashatnak a Veszprém és Kész Facebook-oldalamon. Ezekről azért nem olvashattak, mert a rendszer fél tőlünk, és a propaganda semmilyen médiateret nem ad a térség választott képviselőjének. Legutóbb az OLAF-dossziét adtam át a Naplónak, hogy bátran írjanak Orbán Viktor és veje Elios-bűnszövetkezetéről. Ez is elmaradt.

Úgy döntsenek április 8-án, hogy tudják: akit megpróbálnak elhallgattatni, az a rendszer ellensége, a nép képviselője.”

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.