Szeretet, család, karácsony

A VERGA Zrt. hagyományos év végi karácsonyköszöntő ünnepségén ezek a szavak hangzottak el a legtöbbször.
 
 

Szeretet, család, karácsony

A VERGA Zrt. hagyományos év végi karácsonyköszöntő ünnepségén ezek a szavak hangzottak el a legtöbbször.
 
 
 
 
 

Szeretet, család, karácsony

A VERGA Zrt. hagyományos év végi karácsonyköszöntő ünnepségén ezek a szavak hangzottak el a legtöbbször.

A Megyeháza Szent István terme teljesen megtelt a részvénytársaság jelenlegi és volt dolgozóival. A köszöntések sorát Némedi Lajos alpolgármester kezdte, aki a szeretet fontosságát emelte ki. A karácsonyt és az azt megelőző adventi időszakot a szeretet jellemzi, ami egy olyan tiszta emberi érzés, ami nem múlhat el soha.

Takács Szabolcs, a Veszprém megye kormánymegbízottja már évek óta azt látja, hogy a VERGA dolgozói egy nagy összetartó közösséget alkotnak, ahol a szeretet biztosítja a tartós emberi kapcsolatokat és a jó munkahelyi légkört.

Tengerdi Győző, a VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. vezérigazgatója értékelte az elmúlt időszak gazdasági eredményeit. Fontosnak tartotta azt hangsúlyozni, hogy a részvénytársaság az idei új tulajdonosi váltással a banki szektorból, szakmai irányítás alá került. Ez a váltás nagyban elősegítette a vállalkozás gazdasági eredményeinek a növekedését.

Az igazgató a jövő évvel kapcsolatban elmondta,várhatóan csökkenni fog a bevételük és ez egyben azt is jelenti, hogy kevesebbet tudnak felvállalni a társadalmi felelősség feladataiból. A csökkenés ellenére a VERGA a jövőben is egy sikeres gazdálkodó szervezet lesz.

Tengerdi Győző szerint a VERGA „vonata jó irányba halad. Jók a mozdonyvezetők, csak a váltóknál vannak mást akaró démonok.” De bízik abban hogy ezek a váltók a jövőben is jó irányba fognak állni.

Márfi Gyula érsek, is köszöntötte az ünnepségen megjelenteket. Beszédében bibliai példákat idézett a karácsony üzenetéről és a szeretet fontosságáról.

Az ünnepség végén Porga Gyula polgármester, Pro Meritis Arany Emlékérmet adományozott Tengerdi Győző vezérigazgatónak. A Pro Meritis díjat, a város szellemi és művészeti értékeinek gyarapításáért ítéli oda, az önkormányzat közgyűlése.

A vezérigazgató az elmúlt években nagy figyelmet fordított a Magas-Bakony és a Bakonyalja természeti kincseinek védelmére. A térségben a VERGA Zrt. több közjóléti fejlesztést valósított meg. Ezeket 2013-14 között a „A jövő a kezünkben van” programon belül, több mint 500 millió forint értékben, a Bakony különböző részein adták át a természetet szerető turistáknak.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.