Szertelenül, vidáman...

Drogprevenciós záróünnepség a Március 15-i úti sportcsarnokban.
 
 

Szertelenül, vidáman...

Drogprevenciós záróünnepség a Március 15-i úti sportcsarnokban.
 
 
 
 
 

Szertelenül, vidáman...

Drogprevenciós záróünnepség a Március 15-i úti sportcsarnokban.

Bár sokkal több helyre hívták őket, a 2014-2015-ös tanévben négy veszprémi oktatási intézményben zajlottak az Alkohol-Drogsegély Ambulancia Egyesület drogprevenciós előadásai. Az októbertől márciusig foglalkozások záróeseményét a Március 15. úti sportcsarnokban tartották.

A Szertelenül, vidáman elnevezésű programsorozat diákok számára megrendezett sportünnepélyén dr. Virányi Judit igazgató elmondta: a prevenciós céllal meghirdetett, és megnyert pályázati győzelmük eredményeképpen a Deák- és a Báthory általános iskolák hetedik-nyolcadik, valamint a Jendrassik- és a Medgyaszay középiskolák kilencedik-tizedik osztályaiban tartottak interaktív előadásokat. Mindösszesen 30 alkalommal, amelyekért az előadók egyetlen forintot sem kaptak. A Drogambulancia szakembereinek munkáját a megyei és a városi rendőrség, illetve – közismert nevén – az ÁNTSZ egészségvédelmi munkatársai segítették.

A 13-16 éves diákok szórakoztató ügyességi és sportversenyen mérhették össze tudásukat, két - általános és középiskolás - korcsoportban. A szponzoroknak köszönhetően minden résztvevő gumicukor csomagot kapott, a győztesek pedig vár- és állatkerti belépőt nyertek.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.