A pilóta állapota súlyos, de stabil

Michael Schumacher orvosát viszik Jules Bianchihoz.
 
 

A pilóta állapota súlyos, de stabil

Michael Schumacher orvosát viszik Jules Bianchihoz.
 
 
 
 
 

A pilóta állapota súlyos, de stabil

Michael Schumacher orvosát viszik Jules Bianchihoz.

A Japán Nagydíjon súlyos balesetet szenvedett Jules Bianchi szülei megérkeztek Japánba, a kórház hivatalos tájékoztatást adott a pilóta állapotáról.

A Marussia-csapat még hétfőn reggel jelezte, hogy a Japán Nagydíjon súlyos balesetet szenvedett versenyzőjük, Jules Bianchi egészségi állapotáról legközelebb csak a család és a versenyzőt ápoló miei kórház egyetértésével adnak majd felvilágosítást.

Az életveszélyes fejsérüléssel kórházba került, vasárnap este megoperált, azóta mesterségesen lélegeztetett Bianchi szülei európai idő szerint kora délután érkeztek meg Japánba a franciaországi Nizzából, mostanra pedig friss tájékoztatást is kiadtak.

A 25 éves Bainchi a vezess.hu információi szerint állapota továbbra is "súlyos, de stabil", jelentette be a családra hivatkozva a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) sajtófőnöke, Matteo Bonciani.

Azt is közölték, hogy a pilóta menedzserével, Nicolas Todttal együtt a sporttraumás szaktekintély, Michael Schumacher barátja és orvosa, Gerard Saillant professzor is úton van Japánba.

x

A rettenetes időjárási körülmények között lezajlott Forma-1-es futamon egyébként Lewis Hamilton végzett az élen. Csapattársa Nico Rosberg végzett a második helyen. A harmadik helyre Sebastian Vettel érkezett.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.