Idegenben javítottak a mérlegen

Már az első félidőben eldőlt a mérkőzés sorsa Dunaujvárosban.
 
 

Idegenben javítottak a mérlegen

Már az első félidőben eldőlt a mérkőzés sorsa Dunaujvárosban.
 
 
 
 
 

Idegenben javítottak a mérlegen

Már az első félidőben eldőlt a mérkőzés sorsa Dunaujvárosban.

A futsal NB I. rájátszásának harmadik fordulójában - két korábbi vereséget követően - a Dunaferr vendégeként lépett pályára az 1. FC Veszprém gárdája. Igéreteiknek megfelelően elsöprő lendülettel kezdett a Madarász-legénység. Tatai már az első percben "felíratkozott" (0:1), majd Vas, Boromisza G. és ismét Vas következett. (Átlag kétpercenként estek a gólok!) Így a 10. percben már 0:4-et mutatott az eredményjelző tábla. A hazaiak a 14. percben Nagy R. révén ugyan valamelyeset szépítettek az álláson (1:4), de a játérész utolsó pillanataiban Bényi ismét négyre növelte a különbséget, 1:5.

Fordulás után esett az iram, a bakonyiak szemmel láthatóan az eredmény tartására koncentráltak. Eközben ugyan (Cosmin és Nagy R. találatai révén) csökkent a távolság a két együttes között, de a 34. percben Boromisza D. már a hatodik vendég gólt szerezte, 3:6. A befejezés előtti percben Szente állította be a végeredményt (4:6), ami a veszprémiek biztos sikerét jelezte.

Jegyzőkönyv. Futsal NB I, rájátszás az 1-6. helyért, 3. forduló: Dunaferr Renalpin FC – 1. FC Veszprém 4:6 (1:5). Dunaújváros, 200 néző. V.: Baghy, Czene-Joó. Dunaferr: Rigó – Szente, Safar, Cosmin, Aradi. Csere: Juhász (kapus), Nagy R., Ivacs, Schranz, Nagy A., Huber, Szabó G. Edző: Baranyai Pál. Veszprém: Reveland – Németh P., Tatai, Boromisza G., Gulyás. Csere: Schmidmajer (kapus), Bényi, Tar, Boromisza D., Vas, Bánfalvi, László. Edző: Madarász János.

Gólszerzők: Nagy R. (14., 30.), Cosmin (27.), Szente (39.), ill. Tatai (1.), Vas (4., 9.), Boromisza G. (6.), Bényi (20.). Boromisza D. (34.).

A többi eredmény: Haladás - Aramis 2:2, Berettyóújfalu - Rába ETO 0:1. A rájátszás állása: 1. Rába ETO 16, 2. Berettyóújfalu 11, 3. Aramis 8, ... 5. Veszprém 6 ponttal.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.