Futsal-nap Veszprémben

Sajtótájékoztató után kiütéses győzelem a hétvégi sportági ünnep előtt.
 
 

Futsal-nap Veszprémben

Sajtótájékoztató után kiütéses győzelem a hétvégi sportági ünnep előtt.
 
 
 
 
 

Futsal-nap Veszprémben

Sajtótájékoztató után kiütéses győzelem a hétvégi sportági ünnep előtt.

Eseménydús és sokat sejtető nap volt a szerdai az 1. FC Veszprém életében. Délelőtt a Veszprém Arénában tájékoztatták a klub vezetői a szombat-vasárnapi Futsal Final Four (Magyar Kupa döntő) programjáról a megjelent újságírókat.

Először Esterházy Márton, az MLSZ futsal bizottságának elnöke ismertette a válogatott, a "kirakat" csapat körüli fejleményeket, a kiesést a szerbekkel szemben, majd Csík Ferenc, a megyei szövetség igazgatója méltatta a megyeszékhely csapatának fejlődését.

Ezt követően Rajki Tamás, az 1. FC Veszprém ügyvezető elnöke számolt be a csapat körüli helyzetről, s a várható hétvégi esélyekről, eseményekről.

Hannich Péter (az egykori veszprémi NB II-es nagypályás csapat szakvezetője ezúttal a nagy rivális, bajnok Győri Rába ETO sportigatgatójaként) a négyes elődöntő Győr-Szeged, Veszprém-Berettyóújfalu párosításának lehetséges eredményeiről, s a sportág jövőjéről beszélt.

Végezetül Király Gábor, a szövetség titkára ismertette a kétnapos esemény részletes programját.

Ezzel azonban még nem ért véget a futsal-nap. Késő este ugyanis a Külker SC Dupont együttesét fogadta bajnoki összecsapáson a hétvégi jó szereplésre készülő gárda.

Különösebb részletezés és méltatás nélkül: egy hetest rúgtak Bényiék a kevés cserejátékossal érkező és a végére teljesen elfáradó ellenfélnek és ezzel (mérkőzéshátrányban!) egy pont előnnyel továbbra is vezetik a táblázatot a rájátszás hajrájában.

Jegyzőkönyv. 1. FCV - Külker SC Dupont 7:0 (3:0). Veszprém, 150 néző. V.: Schnellbach (Láposi, Sztupak). FCV: Kasza - Bényi, Weisz, Hazuga, Szabadfi. Csere: Pálfi, Finta, Tar, Vas, Korcsmár, Vingelman, Sárdi (kapus). Edző: Németh Gábor és Tóth Gábor. Külker: Baráth - Hegyi, László, Jáky, Barnácz. Csere: Szűcs, Zsidai. Gólszerzők: Korcsmár 3, Tar 2, Hazuga, Vas.

A többi eredmény: KHSC-Victoria Sport - C. Aramis Illyés 2:7, Ferencáros - Vasas II. 6:3. Az élen: 1. Veszprém 26 meccsből 65 pont, 2. Ferencváros 27/64, 3. Vasas 1988 27/58 ponttal.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.