Alaposan átalakult az MKB Veszprém kerete

A mediterán stilus lesz a jellemző.
 
 

Alaposan átalakult az MKB Veszprém kerete

A mediterán stilus lesz a jellemző.
 
 
 
 
 

Alaposan átalakult az MKB Veszprém kerete

A mediterán stilus lesz a jellemző.

A jelek szerint nagyjából lezárultak a hússzoros kézilabda magyar bajnok MKB Veszprém KC átigazolási tárgyalásai. A korábbi évekhez képest alaposan átalakult keretet két spanyol szakember készíti fel a bajnoki szezon és a nemzetközi kupasorozat mérkőzéseire. Ebből következően - no meg az új spanyol játékosok miatt - úgy tűnik: új stílusú játékot láthatnak ősztől a szurkolók.

Ezzel a vezetők szerint kialakult a veszprémiek megújult kerete a 2012/13-as szezonra. Egyedül a Barcelónától Veszprémbe pályázó Nagy László sorsa kérdéses még - a hírek szerint legkésőbb jövő nyárig.

Kapusok: Fazekas Nándor, Mirko Alilovic, Liszkai Szilveszter. Jobbszélsők: Iváncsik Tamás, Gulyás Péter. Jobbátlövők: Laluska Balázs, Nagy László (?). Beállók: Renato Sulic, Uros Vilovski, Schuch Timuzsin, Marco Oneto. Irányítók: Mirsad Terzic, Császár Gábor, Chema Rodríguez. Balátlövők: Carlos Perez, Ilyés Ferenc, Iman Jamali. Balszélsők: Iváncsik Gergő, Christian Ugalde.

Vezetőedző: Antonio Carlos Ortega, segítője: Xavier Sabaté Caviedes.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.