Ezúttal már a góllövés sem ment...

Két döntetlen után három vereség az NB I-es veszprémi futsal mérleg.
 
 

Ezúttal már a góllövés sem ment...

Két döntetlen után három vereség az NB I-es veszprémi futsal mérleg.
 
 
 
 
 

Ezúttal már a góllövés sem ment...

Két döntetlen után három vereség az NB I-es veszprémi futsal mérleg.

A honi futsal élvonal ötödik fordulójában az 1. FC Veszprém szurkolói két döntetlen és két vereség után az első hazai győzelmet várták csapatuktól. Nem a legjobb előjelekkel: egyrészt kapusproblémáik miatt, másrészt az ellenfél, a Colorspectrum-Aramis közismert játékereje miatt.

Az előjelek aztán igazolódtak. A rutinos, sok sikert elért vendégegyüttes igazolta képességeit, s többször hozta sakk-matt helyzetbe a házigazdákat, akik nagyon sokat köszönhettek a "villámmal" igazolt Varga Tamásnak, aki olykor bravúrral mentett. Egészen a 17. percig, amikor is a fővárosiak hangzatos nevű játékosa, Da Silva Ribeiro Roni, a pestieknek szerzett vezetést, 0:1. Röviddel ezután a játékvezetők által megítélt büntetőt Bényi a jobb oldalra lőtte, de Sikur kapus hárítani tudta a lövést.

Szünet után továbbra is a veszprémiek kezdeményeztek, de a roppant rutinosan, taktikusan adogató vendégek jól ölték az időt és a játékot. Igaz, gyors ellenakcióik végén rendre veszélyesek voltak és ha Varga nem véd továbbra is nagyszerűen, akkor akár növelhették volna az előnyüket. Az utolsó percekben a házigazdák kapus helyett is mezőnyjátékost küldtek a küldőtérre, de ez sem változtatott az eredmény állásán.

Jegyzőkönyv. 1. FCV - Colorsprectrum-Aramis 0:1 (0:1). Veszprém, Március 15-e úti csarnok, 300 néző. V.: Huszár (Tóth, Vas). FCV: Varga - Bényi, Weisz, Tar, Szabadfi. Csere: Pálfi, Hazuga, Bakay, Vas, Marosvölgyi, Farkas, Jónás (kapus). Edző: Németh Gábor és Tóth Gábor. Colorsprecktrum Aramis: Sikur - Németh, Frank, Sámson, Csopaki. Csere: Hasenauer, Tóth, Korozsmán, Roni, Dávid, Gorjánácz, Tyukász (kapus). Edző: Frank Tamás. Gólszerző: Roni.

A többi eredmény: Rába ETO - Berettyóújfalu 3:4, DEAC FC - MAFC BME Docler-Akadémia 7:2, Üllő Cső-Montage - Újszeged 4:5, Gödöllői Bikák - Adamirál-Haladás 4:5. A bajnokság élén: 1. Újszeged 13, 2. Berettyóújfalu 10, 3. Colorsprectrum-Aramis 10, ... 11. FC Veszprém 2 ponttal.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.