Gólzáporos "tanévzáró" a pécsiek számára

Kiütötte ellenfelét a férfi kézilabda NB I-ben az MKB Veszprém KC együttese.
 
 

Gólzáporos "tanévzáró" a pécsiek számára

Kiütötte ellenfelét a férfi kézilabda NB I-ben az MKB Veszprém KC együttese.
 
 
 
 
 

Gólzáporos "tanévzáró" a pécsiek számára

Kiütötte ellenfelét a férfi kézilabda NB I-ben az MKB Veszprém KC együttese.

Az idei utolsó hazai bajnoki mérkőzésen hiányzott a sérült Chema, Ugalde és Oneto, játékra jelentkezett viszont Terzic és Fazekas. Ortega mester ezúttal nem tudta szerepeltetni azokat a fiatalokat sem, akiket az utóbbi meccseken időnként pályára küldött.

Negyedóra sem kellett ahhoz, hogy majd tízgólos előnyt szerezzen a bajnokcsapat, amely félgőzzel is legázolta ellenfelét. A baranyaiak hibáit kihasználva a gyors indítások végén könnyű gólokat szereztek. Akkora volt a különbség a két együttes között, mintha nem is egy osztályba tartoznának. Így aztán senkit nem lepett meg, hogy már félidőben 25:13-at mutatott az eredményjelző tábla.

Fordulás után sem változott a játék képe. A házigazdák különösebb megerőltetés nélkül tovább növelték előnyüket. S amíg más meccseken azért drukkoltak - a bérletek ellenére is viszonylag kis számban kilátogató - szurkolók, hogy kedvenceik elérjék a negyvenedik találatot, ezúttal még az ötvenediket is ünnepelhették, 51:20.

Mindennél többet elmond a magyar bajnokság első vonalának szinvonaláról, hogy a középmezőnyhöz tartozó, kieséstől nem riogatott ellenféllel szemben olyan különbséggel végzett a Veszprém, amellyel máshol BL-meccset lehet nyerni...

Jegyzőkönyv. MKB VKC - Varioautó Pécsi KC 51:20 (25:13). Veszprém, 1000 néző. V.: Heim, Jolántai. MKB VKC: Fazekas - Iváncsik T., Sulic, Nagy L., Schuch, Perez, Iváncsik G. Csere: Alilovic (kapus), Császár, Jamali, Terzic, Laluska, Gulyás. Edző: Carlos Ortega. Pécsi SE: Nikolic - Papp, Kurbely, Hajdú T., Grünfelder, Hajdu G., Szepesi. Csere: Bősz (kapus), Lévay, Milovits, Szomor, Vald, Szakcsi. Edző: Koleszár György. A legjobb lövők: Iváncsik G. 11, Jamali 8, Schuch 6, ill. Szepesi 6, Hajdú T. 4, Grünfelder 3.

Másik eredmény: Orosháza - Balatonfüred 27:24 (12:12).
 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.