Háromból két győzelem, egy döntetlen

Sikerrel szerepelt Győrben a veszprémi U17-es futsal csapat.
 
 

Háromból két győzelem, egy döntetlen

Sikerrel szerepelt Győrben a veszprémi U17-es futsal csapat.
 
 
 
 
 

Háromból két győzelem, egy döntetlen

Sikerrel szerepelt Győrben a veszprémi U17-es futsal csapat.

Az 1. FC Veszprém NB I-es futsal klub utánpótlás gárdája már nagyon várta a győri bajnoki fordulót, ami ezen a téli vasárnapon nagyon jól sikerült. A veszprémi fiukat motiválta a győri csarnok és a minden áron győzni akarás vezérelte őket. Ennek megfelelő lelkesedéssel léptek pályára, s nem is érte őket csalódás: az ötödik fordulóban így két győzelem és egy döntetlen volt a mérlegük.

Az eredmények. Futsal U17, ötödik forduló (Győr): Rába ETO - Szilágyi DSE Veszprém 1:1 (1:1). G.: Kovács, ill. Bagosi. A végeredmény már az első öt percben kialakult, hiszen az egyetlen gyors veszprémi gólra, azonnal tudott válaszolni a zöldben játszó hazai csapat. A Veszprém derekasan küzdött a győzelemért, de az eredmény már nem változott. Annak ellenére, hogy a végjátékban, 30 másodperccel a vége előtt, hét méterről szabadrúgást kapott a Rába ETO. A rosszul elvégzett lövésből az FCV indult kontrára, azonban a veszprémi játékos a meccslabdát kihagyta.

Colorspectrum Aramis - Szilágyi DSE Veszprém 2:5 (0:1). G.: Langer, Biró, ill. Erdősi 2, Bagosi, Reitmesz, Szabó. Magabiztos játékot mutatva sikerült legyőzni a nevesebb ellenfelet. Remek védekezésből szép támdásokat vezettek a fiúk.

Szilágyi DSE Veszprém – Admiral Haladás VSE 5:3 (1:0). G.: Szabó, Petróczi, Reitmesz, Nagy, Erdősi, ill. Villics 2, Koronczai. Nehezen indult a mérkőzés, de a tízedik percben megtört a jég, vezetést szerzett a Szilágyi DSE. A gól után kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, a kapuk nem nagyon forogtak veszélybe. A második játékrészben nagyobb fokozatra kapcsolt a veszprémi gárda, ennek köszönhetően már hárommal is vezettek. A Haladás időt kért levitték a kapusukat, de góljaikra válaszoltak a nakonyiak, így alakult ki az 5:3-as végeredmény.

- Eddigi legsikeresebb tornánkon vagyunk túl - értékelt a végén Korcsmár István edző. - Különösen nagy értékű ez a diadal, hisz a magyar futsal fellegvárában arattunk ilyen szép eredményt. Minden játékosomat dicséret illeti, hiszen olyan futsalosokkal veszik fel eredményesen a küzdelmet, akik már több éve űzik ezt a csodálatos sportot. Remélem folytatni tudjuk a jó szereplésünket és három hét múlva - amikor a következő tornára sor kerül- még több taktikai elemet beépítve tudunk sikeresek lenni.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.