Futottak a fiúk az eredmény után

A"tavaszi" első bajnokin hazai vereséggel rajtolt az FC Veszprém.
 
 

Futottak a fiúk az eredmény után

A"tavaszi" első bajnokin hazai vereséggel rajtolt az FC Veszprém.
 
 
 
 
 

Futottak a fiúk az eredmény után

A"tavaszi" első bajnokin hazai vereséggel rajtolt az FC Veszprém.

A futsal NB I. tizenhetedik fordulójának, "tavaszi" első összecsapásán a veszprémiek a Gödöllői Bikák együttesét fogadták. A kellemetlen időjárás ellenére a megszokott törzsközönség fogadta a pályára lépő csapatokat. A házigazdáknál többen hiányoztak a küzdőtérről, no meg a kispadról (is), de a győzelem vágyával kezdtek. Rögtön kétgólos hátrányba került az FCV. Bakay szerezte a helyiek idei első bajnoki gólját, 1:2. A hatalmas termetű Ughy ismét kettőre növelte a Gödöllő előnyét, így ők térhettek nyugodtabban pihenőre.

Fordulás után sem változott a küzdelem képe. A rutinos Bikák ügyesen tartották a labdát, s kivárták a helyiek hibáit, amikből gyors ellentámadásokat indítottak. Ennek ellenére előbb Tatai, majd Tar is betalált (3:3), s ekkor újra kezdődött a mérkőzés. A Gödöllő türelemjátéka meghozta az eredményt, a rutinos Szimcsák két fantasztikus lövése után megint elúszni látszott a meccs. Bényiék két kapufát is lőttek akcióból. Mi több, Tatai 3:5-nál büntetőből szintén a kapufát forgácsolta szét, elpuskázva ezzel a felzárkózás lehetőségét. A találkozó utolsó pillanataiban Tatai még egyszer betalált, de ezzel is már csak csökkenteni tudta a vereség arányát.

Jegyzőkönyv. 1. Futsal Club Veszprém – Gödöllői Bikák 4:5 (1:3). Március 15. utcai sportcsarnok, 300 néző. V.: Tóth, Vass, Borbás. FCV: Kasza – Bényi, Leitold, Tar, Szabadfi. Csere: Varga T. (kapus), Pálfi, Tatai, Bakay, Marosvölgyi, Farkas, Gulyás. Edző: Németh Gábor. Gödöllő: Hegedűs – Ughy, Jenei, Veres, Szimcsák. Csere: Biczi, Pinter A., Lovrencsics, Vidák, Nagy R. Edző: Baranyai Pál. Gólszerzők: Tatai 2, Bakay, Tar, ill. Szimcsák 3, Vidák, Ughy.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.