Egy gól és más semmi...

Szünet után begyötört egy gólt az FC Veszprém és ezzel meg is nyerte a szezonnyitót.
 
 

Egy gól és más semmi...

Szünet után begyötört egy gólt az FC Veszprém és ezzel meg is nyerte a szezonnyitót.
 
 
 
 
 

Egy gól és más semmi...

Szünet után begyötört egy gólt az FC Veszprém és ezzel meg is nyerte a szezonnyitót.

A labdarúgó NB II. nyugati csoportjában azoknak az (egyébként fociszurkoló) embereknek lett igaza, akik a veszprémi szezonynitó helyett valami napsütéses sétára invitálták partnereiket, családtagjaikat. Pedig ebben a városban - annak idején... - még alacsonyabb osztályokban is sokkal többen látogattak ki kedvenceik első idei bajnoki meccsükre, mint azt tették ezúttal.

A látottak azonban a pesszimistákat igazolták. Az első negyvenöt percben ugyanis jószerével semmi nem történt. Illetve, a vendégek középső védője - Lakatos Gergő - kétszer is kihagyhatatlan helyzetbe hozta az impotens veszprémieket. Először egy ártalmatlan előreívelésnél rálépett a labdára és hanyadtesett. Erre azonban nem reagáltak a házigazdák támadói, ezért aztán a paksi fiú felállt és kényelmesen passzolt az egyik védőtársához. A másiknál, mintegy tíz perccel, később hasonlóan ügyelenkedett, de aztán a labdára lecsapó Szabót végül kétségbesetten szerelte. Ennyit az első félidőben kialakított hazai helyzetekről...

Fordulás után szép lassan ráébredtek a csapatok, hogy a 16. fordulóval megkezdődött a 2012/13-as bajnokság tavaszi szezonja. Az 53. percben jobboldali szöglet után a felfutó Hevesi-Tóth csúsztatta fejjel a zöld-fehérek hálójába a labdát, 1:1. A játék egyre jobban hasonlított a labdarúgásra. A hazai 16-oson belül Tóth belépője okozott izgalmakat, a játékvezető azonban megkönyörült a Veszprémen. A 80. percben viszont már csak Kovács bravúrja mentte a meg az egyenlítő góltól a hazaiakat. A hajrában már nem változott sem a szinvonal, sem pedig a játék képe.

Jegyzőkönyv. FCV - Paksi II. 1:0 (0:0). Veszprém, 200 néző. V.: Barna (Hofbauer, Hima). VCF: Kovács - Nagy, Molnár, Tóth, Bosnjak - Thiago, Hevesi-Tóth, Berde, Nyitrai (Osváth) - Szabó, Homma (Nikolin). Edző: Nagy Tamás. Paks II.: Kiss - Szalontai, Lakatos (Kesztyűs), Berkó, Szekszárdi - Féhr (Kvanduk), Mészáros, Pintér, Blatt - Pap, Hahn (Feil). Edző: Lengyel Ferenc.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.