Újabb zakó fociban a Haladás II.-től

A szezonvégről előrehozott mérkőzésen kapott ki Szombathelyen a Veszprém FC.
 
 

Újabb zakó fociban a Haladás II.-től

A szezonvégről előrehozott mérkőzésen kapott ki Szombathelyen a Veszprém FC.
 
 
 
 
 

Újabb zakó fociban a Haladás II.-től

A szezonvégről előrehozott mérkőzésen kapott ki Szombathelyen a Veszprém FC.

Az utolsó fordulóból előrehozott mérkőzéseket rendezték szerdán a labdarúgó NB II. nyugati csoportjában, ahol VFC Szombathelyre látogatott. Lett volna miért visszavágni a Haladás II. csapatának, hiszen az őszi záró fordulóban 2:1 arányú vereséget szenvedett a gárda hazai pályán.

A vendéglátók kezdőjéből hamar kiderült, hogy szinte egy játékos sem játszik vissza az első keretből, viszont a szombathelyiek kezdő csapatát remek képességű fiatal játékosok alkották.

Jól indult a mérkőzés, hiszen Homma Kazuo révén már a 10. percben vezetéshez jutott a bakonyi gárda, 0:1. A folytatásban aztán a hazaiak felélénkültek és Medgyes találatával egyenlíteni is tudtak, 1:1. A félidőben az eredmény már nem változott, így eldöntetlen állásnál vonulhattak a csapatok a szünetre.

A második játékrészben aztán a szombathelyiek akarata érvényesült, ők irányították a játékot és a 65. percben Medgyes második találatával sikerült megszerezniük a győzelmet, 2:1. A veszprémiek ismételten nagy esélyt szalasztottak el a felzárkózásra, hiszen, mind a Tatabánya, mind a Csákvár vereséget szenvedett. Folytatás szombaton a listavezető Puskás Akadémia ellenében.

Jegyzőkönyv. 30. (előrehozott) forduló: Haladás II. – Veszprém FC 2:1 (1:1). Szombathely, 100 néző. V.: Kovács J. Haladás II.: Dombó – Angyal Zs., Jagodics M., Zsirai, Farkas M. – Szeles, Rácz B. (Tóth L.) – Czafit (Vlasics), Hanzl, Medgyes (Jagodics B.) – Simon A. Edző: Tóth László. Veszprém: Dániel – Molnár Z., Berde (Nagy Á.), Császár, Tóth F. – Osváth (Szöllőskei), Thiago, Hevesi-Tóth, Bosnjak (Nikolin) – Szabó Zs., Honma. Edző: Nagy Tamás. Gólszerzők: Medgyes 2, ill. Homma.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.