Magabiztos győzelem a Budaörs ellen

Gyengébb kezdés után fokozatosan vette át az irányítást a Veszprém FC.
 
 

Magabiztos győzelem a Budaörs ellen

Gyengébb kezdés után fokozatosan vette át az irányítást a Veszprém FC.
 
 
 
 
 

Magabiztos győzelem a Budaörs ellen

Gyengébb kezdés után fokozatosan vette át az irányítást a Veszprém FC.

Kellemes, őszies időben lagymatag játékkal kezdtek az NB II-es labdarúgó mérkőzés résztvevői. A 13. percben történt az első említésre méltó esemény: Novothny cselek után Alex elé került a labda, aki csúnyán mellé és fölé lőtt. A másik oldalon további hét percet kellett várni eseményre. Ekkor Tóth a felső kapufát találta el. A 25. percben a lesre játszó hazai védők közül Kollega lépett ki és a tehetetlen Varga mellett a kapu jobb oldalába helyezett, 0:1.

A kezdés után Thiagó került száz százalékos helyzetbe, azonban sikerült a labdát mellé "bűvölni". A 29. percben Garai távolról a kapu elé ívelt a budafoki kapus kiejtette a labdát és a szemfüles Alex közelről a hálóba helyezett, 1:1.

A 40. percben Novothny tőle szokatlanul ügyetlenkedett a kapu előtt teljesen tisza helyzetben.

Fordulás után Varga nagyszerű védésével folytatódott a meglehetősen alacsony szinvonalú küzdelem. A 59. percben Burcsik átcselezte magát a védelmen, a labdája Novothny elé került, aki ezúttal nem hibázott és a bal felső sarokba lőtt, 2:1.

A 88. percben végleg eldőlt a mérkőzés, Hegedüs második szabadrúgása (korábban az első a kapufáról vágódott kifelé) a jobb felső sarokban kötött ki, 3:1.

Jegyzőkönyv. VFC - Budaörs 3:1 (1:1). veszprém, 200 néző. V.: Urbán Eszter. VFC: Varga _ Garai, Hegedüs, Lang, Bosnjak - Thiago (Nikolin), Hevesi-Tóth, Molnár, Burcsik (Ihász) - Novothny (Czvetkó), Alex. Edző: Alex. Budaörs: Esterházy - Pleván, Tóth, Hegedüs, Lőrincz (Szentgyörgyi) - Csengő, Horváth (Szűcs), Lászka, Sánta - Kollega (Németh), Tüske. Edző: Lucsánszky Tamás. Gólszerzők: Alex, Novothny, Hegedüs, ill. Kollega.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.