Nagykanizsai pontszerzés

A veszprémi lányok ezzel együtt is lemaradtak a dobogóról.
 
 

Nagykanizsai pontszerzés

A veszprémi lányok ezzel együtt is lemaradtak a dobogóról.
 
 
 
 
 

Nagykanizsai pontszerzés

A veszprémi lányok ezzel együtt is lemaradtak a dobogóról.

A női labdarúgó NB II. 17. fordulójában a veszprémi lányok Zala megyébe, Nagykanizsára látogattak.

Sajnálatos esemény vezette be a mérkőzést, mert a korábbiakban nagyszerűen teljesítő támadó-középpályás, Piszker már a hetedik percben a pálya elhagyására kényszerült. (Helyére előbb Hadnagy, majd a hajrában Böröcz állt be.) A 13. percben a hazaiak megszerezték a vezetést, ekkor a helyi támadók közül Halász talált Dömsödi hálójába, 1:0. A félidő hátralévő részében kiegyesúlyozott játékban már nem változott az eredmény.

Fordulás után sem változott különösebben a játék képe, mindkét együttes nagy lendülettel küzdött. A zalaiak a győzelem biztosítása, a bakonyiak az egyenlítés érdekében hajtottak. Ez a cél a nagy erőket mozgósító veszprémieknek sikerült: a 85. percben Szalai megszerezte az (újabb) egy pontot érő gólt, 1:1

Jegyzőkönyv. NTE 1866 MÁV – Veszprém FC 1:1 (1:0). Nagykanizsa, 100 néző. V.: Gerencsér. NTE: Balassa Sz. – Balassa D., Somogyi, Horváth E., Szabó Zs., Lampert (Balogh E.), Kanizsai, Szollár, Halász, Tarsoly, Hozlár. Edző: Benedek József. VFC: Dömsödi – Szigeti, Faddi, Szalai, Hogya, Borbély, Kéri, Boross (Németh A.), Piszker (Hadnagy, Böröcz), András, Kovács-Fáber. Edző: Laki Zoltán. Gólszerzők: Halász, ill. Szalai.

A további eredmények: Kecskemét-Győr 0:9, Pécsi VSK-Dorog 1:2. Az élen az állás: 1. Ferencváros 42, 2. Győr 37, 3. Dorog 25, ... 5. Veszprém FC 21 ponttal.

Mivel a rivális Dorog vasárnap legyőzte a pécsieket, a VFC már biztosan nem állhat fel a másodosztályú bajnokság dobogójára. Az, hogy Laki Zoltán együttese negyedikként vagy ötödikként zár, az utolsó fordulóban dől el. A május 19-ei, vasárnapi (kezdés: 16 óra) találkozón a Kecskemét látogat a királynék városába.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.