A kihagyott helyzetek megbosszulták magukat

Az első félidőben a veszprémiek három büntetőt sem tudtak értékesíteni.
 
 

A kihagyott helyzetek megbosszulták magukat

Az első félidőben a veszprémiek három büntetőt sem tudtak értékesíteni.
 
 
 
 
 

A kihagyott helyzetek megbosszulták magukat

Az első félidőben a veszprémiek három büntetőt sem tudtak értékesíteni.

A futsal NB I. tizenegyedik fordulójában Szegeden lépett pályára a bakonyi együttes. Mindkét csapat támadólag lépett fel a mérkőzés elején, a kapusokat hamar "belőtték", de gól sokáig nem született. A félidő második felét uralták a vendégek és egy szép kombináció után sikerült a vezetést megszerezniük. Lendületben maradt a Veszprém és sorra alakították ki a helyzeteket. Ezek azonban kimaradtak, sőt három büntetőból sem sikerült betalálniuk. A Tisza-partiak kapusa remekül védett - vagy nem voltak jók a lövések... A félidő lefújásakor egygólos előnnyel vonult pihenőre az FCV.

A második játékrészben nem változott a játék képe, de a helyzetek továbbra is kimaradtak. Sajnos ez megbosszulta magát és egyenlítettek a hazaiak, sőt lendületben maradtak és egy gyors kontra végén a vezetést is megszerezték. Ezután a veszprémiek levitték a kapusukat és emberelőnyben igyekeztek egalizálni. Egy labdavesztés azonban eldöntötte a meccset, amikor távolról az üres kapuba emelte a labdát a Szeged játékosa. A lefújásig nem született több találat, így a klub honlapjának tudósítása szerint 3:1 arányban győztek a hazaiak.

Jegyzőkönyv. Futsal NB I, 11. forduló: UTC Futsal Team Szeged – 1. Futsal Club Veszprém 3:1 (0:1). Szeged, 200 néző. V.: Moldván (Kovács G., Rózsa). UTC FTSz: Tombácz – Végh, Dürő, Onderjó,Szentes-Bíró. Csere: Béry (kapus), Tóth A., Juhász, Berndt, Hegyesi, Bullás, Fülöp, Takács R., Bilic. Edző: Brinszky Adrián. Veszprém: Reveland – Finta, Tatai, Boromisza G., Vas. Csere: Kasza (kapus) Tar, Boromisza D., Marton, Weisz, Gulyás. Edző: Madarász János. Gólszerző: Juhász (30.), Hegyesi (36.), Bulás (40.), ill. Boromisza D. (15.).
 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.