Kiütötték a Mezőkövesdet

Könnyed edzőmérkőzés a szombati BL-összecsapás előtt.
 
 

Kiütötték a Mezőkövesdet

Könnyed edzőmérkőzés a szombati BL-összecsapás előtt.
 
 
 
 
 

Kiütötték a Mezőkövesdet

Könnyed edzőmérkőzés a szombati BL-összecsapás előtt.

Bár bajnoki mérkőzésként szerepel a versenynaptárban a férfi kézilabda élvonal mérkőzéssorozatában a 13. fordulóból a keddi napra irányított, a foghíjas lelátók érzékeltették: a közönség könnyed edzőmérkőzésre számított a szombati - Szentpétervár elleni - Bajnokok Ligája összecsapás előtt. Nem is csalódott senki. A bakonyiak a sérült Nagy Lászlót nélkülözve és fiatalokat szerepeltetve is könnyedén szerezték a gólokat és már a szünet előtt 12 gólos (!) előnyt szereztek szerény képeségű ellenfelükkel szemben, 19:7!

Ennyit a magyar élvonal összetételéről...

Fordulás után sem változott a "küzdelem" képe. A hazaiak tetszés szerint érték el találataiakat és végül negyven fölé kerültek a Mezőkövesd együttesével szemben. Tudósításként ennyi is bőven elég...

Jegyzőkönyv. Férfi kézilabda NB I, 13. forduló: MKB-MVM VKC – Mezőkövesdi KC 41:20 (19:7). Veszprém, 1200 néző. V.: Nagy F., Túróczy. VKC: Alilovics – Gyene, Gulyás, Sulics, Rodriguez, Ilics, Ugalde. Csere: Schuch, Terzics, Pesics, Jamali, Iváncsik G., Ruesga, Ligetvári. Edző: Carlos Ortega. Mezőkövesd: Kovács J. – Kurbely, Benis, Trivkovics, Dobó, Grünfelder, Szepesi. Csere: Fekete, Szűcs, Dukics, Kleis, Molnár, Gyuris. Edző: Avar György. A legjobb lövők: Ilics, Jamali, Iváncsik G. 6-6, Gyene, Gulyás, Ugalde 5-5, ill. Dobó 6, Grönfelder 4, Fekete 3.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.