Nem rángatták meg az oroszlán bajszát

Az ilyen meccsek láttán nem jön tűzbe-lázba a közönség...
 
 

Nem rángatták meg az oroszlán bajszát

Az ilyen meccsek láttán nem jön tűzbe-lázba a közönség...
 
 
 
 
 

Nem rángatták meg az oroszlán bajszát

Az ilyen meccsek láttán nem jön tűzbe-lázba a közönség...

A veszprémi kézilabda bajnokcsapat BL-menetelése idén végetért, az együttes visszatér még néhány (levezető jellegű) meccs erejéig a hazai mezőnybe. Ennek során pályára lépnek még a bajnokságban és a kupában, s ezek a találkozók kiválóan alkalmasak arra, hogy egy ideig még játékban legyenek, fiatalokat építsenek be, valamint a visszatérő sérültjeik azt a terhelést kapják, ami a teljes felgyógyuláshoz optimálisan szükséges.

A NB I-es bajnokság hétfő estére "terelt" mérkőzésén a Provident Junior Válogatott elleni összecsapásuk ebből a szempontból ideálisan alkalmas volt. De az ellenfél számára is hasznos volt ez a hatvan perc, miután Csoknyai István pályakezdő legénysége rutinszerzésre használhatta a rangos ellenfél elleni találkozót.

Jegyzőkönyv. MKB-MVM VKC - Provident Junior Válogatott 39:21 (20:12). Veszprém, 500 néző. V.: Őri, Szalay. VKC: Fazekas - Iváncsik T., Nagy L., Pesic, Ch. Rodriguez, Terzic, Iváncsik G. Csere: Aliovic (kapus), Gulyás, Schuch, Ruesga, Gyene, Jamali, Ugalde, Ligetvári. Edző: Carlos Ortega. PJV: Borbély - Kovacsics, Stranigg, Törteli, Szeitl, Priczel, Gidai. Csere: Miklós (kapus), Vizes, Horvácki, Fekete, Pásztor, Horváth, Zakics, Pordán. Edző: Csoknyai István. A legjobb lövők: Pesics 7, Iváncsik T., Jamali 6-6, Ruesga 5, ill. Stranigg 6, Kovacsics 4, Vizes 3.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.