Bravúros hajdúsági második félidő

Minusz hétről jött össze a négygólos Barabás győzelem!
 
 

Bravúros hajdúsági második félidő

Minusz hétről jött össze a négygólos Barabás győzelem!
 
 
 
 
 

Bravúros hajdúsági második félidő

Minusz hétről jött össze a négygólos Barabás győzelem!

Az őszi hazai 22:26 (és az utóbbi idők gyengébb szereplése után) nem a legjobb előjelekkel utazott Debrecenbe a veszprémi női kézilabda csapat az NB I. 17. fordulójában előírt összecsapásra.

Ennek ellenére nem indult rosszul a mérkőzés: az első tíz percben (5:5) eldöntetlenül alakult a találkozó sorsa. Ezt követően azonban valami elromlott a vendégcsapat szerkezetében. A hajdúságiak fokozatosan (17. p.: 10:6, 28. p.: 15:8) elhúztak és végül hétgólos előnnyel vonultak pihenőre.

Fordulás után mintha csoda történt volna. Ami nem sikerült az első játékrészben, az mind bejött a szünet után. Nyolc perc leforgása alatt (38. p.: 19:16) a Tóth G.-Planéta-Takács hármas által vezényelt bakonyiak megközelítették egyre jobban megzavarodó ellenfelüket, majd az befejezés előtt tíz perccel már ki is egyenlítettek, 24:24! A hátralévő időben az egyre jobban belelendülő Róth-lányok nem kis meglepetést - mi több szenzációt! - okozva, néggyel verték a hajrában teljesen szétesett ellenfelet, 26:30.

Jegyzőkönyv. Női kézilabda NB I, 17. forduló: DVSC – V. Barabás DT KC 26:30 (17:10). Debrecen, 1000 néző. V.: Hargitai, Markó. DVSC: Lajtos – Slakta, Sopronyi, Kudor, Ábrahám, Barna É., Szilágyi Á. Csere: Karnik Sz., Karalyos, Simsik, Bohus-Karnik M. Edző: Varga József. Veszprém: Pásztor – Vesztergombi, Tóth E., Planéta, Kurucz, Tóth G., Pelczéder. Csere: Szemerey (kapus). Takács, Horváth D., Marincsák, Kokas. Edző: Róth Kálmán. A legjobb lövők: Sopronyi 7, Slakta 5, Barna 4, ill. Tóth G. 9, Planéta 8, Takács 5.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.