Felugrottak a dobogóra

A Boromissza-testvérek ötször találtak a hálóba!
 
 

Felugrottak a dobogóra

A Boromissza-testvérek ötször találtak a hálóba!
 
 
 
 
 

Felugrottak a dobogóra

A Boromissza-testvérek ötször találtak a hálóba!

A futsal NB I. huszadik fordulójában a (meccs előtt) negyedik bakonyiak a tizedik helyezett csömörieket fogadták. Ez a tény önmagában jelezte, hogy nagyot fordult a világ a veszprémiek házatáján, akik a tavaly tavaszi szezon végén kiestek az élvonalból, de aztán egy sikeres sportdiplomáciai akcióval visszakapaszkodtak a sportág honi élvonalába.

A csapat házatáján akkor történtek aztán megalapozták napjaink eredményeit. Annak ellenére, hogy - hidegzuhanyként - váratlanul a vendég Rubeola már az első bő öt percben kihasználta a házigazdák két kapitális hibáját és kétgólos előnyre tett szert, 0:2. A félidő végéig hátralévő időben hiába rohamozott az FCV, a vendég védelem mögött a szenzációsan védő Varsányi hálója érintetlen maradt.

Fordulás után aztán helyreállt a rend. A fegyelmezett védekezést végre sikerült eredményes támadásokkal befejezni. A 29. percben Boromissza G. szépített, majd öt perccel később testvére (Boromissza D.) kiegyelített, 2:2. A fergeteges rohamok közepette további két perc múlva már kétgólos hazai előnyt jelzett az eredményzelző tábla, 4:2. Ettől kezdve a vendégek - kapusukat lehozva és öt mezőnyjátékossal támadva - kétségbeesetten igyekeztek javítani helyzetükön. A mérkőzés utolsó perceiben további két FCV találat jelezte, hogy az együttes nem véletlenül ugrott fel a bajnoki táblázaton a dobogós, harmadik helyre.

Jegyzőkönyv. Futsal NB I, 20. forduló: 1. FCV – Rubeola FC Csömör 6:2 (0:2). Veszprém, 600 néző. V.: Herbály (Antal, Kovács P.). FCV: Reveland – Bényi, Boromisza D., Tar, Marton. Csere: Boromisza G, Tatai, Gulyás M., Mudra. Edző: Madarász János. Csömör: Varsányi – Nagy R., Jenei, Tősér, Zoufal. Csere: Dénes, Maruzsi, Horváth B., Tvaruska. Edző: Balogh István. Gólszerzők: Boromisza G. (29., 36., 39.), Boromisza D. (34.), Tar (35)., Tatai (40.), ill. Jenei (4.), Maruzsi (6.).
 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.