Sikeres búcsú az alapszakasztól

Csak a második félidei játék elégíthette ki a Barabás híveit.
 
 

Sikeres búcsú az alapszakasztól

Csak a második félidei játék elégíthette ki a Barabás híveit.
 
 
 
 
 

Sikeres búcsú az alapszakasztól

Csak a második félidei játék elégíthette ki a Barabás híveit.

A női kézilabda NB I. alapszakszámak utolsó fordulójában a már középmezőnyös bakonyiak az utolsó előtti helyen szerénykedő MTK gárdáját fogadták a nőnapon, amikor is Róth Kálmán, a házigazdák szakvezetője virággal köszöntötte a lányokat.

A találkozó nem kis meglepetésre a vendég kék-fehérek vezetésével kezdődött, amit sokáig nem is adtak ki a kezükből. A félidő vége előtt tíz perccel érték utol a meglehetősen szétszórtan védekező és pontatlanul támadó Barabás-lányok a fővárosiakat. Ekkor a hatékony edzői "ráhatásra" megemberelték magukat Takácsék és négygólos előnnyel zárták az első félórát, 15:11.

Valami érdekes dolog történhetett a szünetben, mert utána egy új Barabást láthatott a feltűnően szerény számú nézősereg. Kezdeti bizonytalanság után fokozatosan belelendült a társaság és fokozatosan növelve az előnyt, végül a két együttes erejéhez illő különgséggel zárult az ellentétes félidei teljesítményeket hozó összecsapás.

Jegyzőkönyv. V. Barabás DT KC – MTK-BUDAPEST 32:20 (15:11). Veszprém, 100 néző. V: Andorka M., Hucker R. Barabás: Szemerey – Pelczéder 3, Tóth E. 6 (2), TÓTH G. 8, Kurucz, Planéta 4, Vesztergombi 2. Csere: Pásztor, Györkös (kapusok), Takács B. 7, Hajtai, Marincsák 1, Horváth D., Kokas 1. Edző: Róth Kálmán MTK: Schneck – Balog 6 (5), Despotovic 3, Petrovszki 3 (1), Borbás 2, Takács F. 2, Barczi 1. Csere: Kurucz A. (kapus), Fundák 1, Tamás 2, Buzsáki, Pácz, Fekete. Edző: Majoros Gusztáv.

Az eredmény alakulása: 5. perc: 2:3. 12. p.: 3:5. 19. p.: 7:7. 24. p.: 11:11. 33. p.: 16:13. 43. p.: 22:16. 51. p.: 25:19.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.