Tavaszi hazai nyitány vereséggel

Szünet után tíz emberrel játszott a veszprémi focicsapat.
 
 

Tavaszi hazai nyitány vereséggel

Szünet után tíz emberrel játszott a veszprémi focicsapat.
 
 
 
 
 

Tavaszi hazai nyitány vereséggel

Szünet után tíz emberrel játszott a veszprémi focicsapat.

A labdarúgó NB III. nyugati-csoportjának 18. fordulójában az Andráshida együttesét fogadta a hazai közönség előtt 2014-ben ezúttal bemutatkozó Veszprém FC. A megyeszékhelynek a (nagypályás, szabadtéri) labdarúgás iránti érdeklődését jól mutatja, hogy a tavaszi szezon első hazai mérkőzésére nem gyűlt össze száz néző...

A Balatonfüreden elszenvedett 1:0-as vereség után otthonában sem talált az ellenfele hálójába a valaha szebb napokat megélt együttes. Az utóbbi években az életbenmaradásért küzdő szakosztály immár a sportág honi harmadig vonalában sem jelent számottevő erőt. Ezért aztán senki sem lepett meg a gyérszámú érdeklődő között, amikor az első félidő végére már kétgólos előnyt szerzett az egyébként dobogós helyezésű ellenfél. Ráadásul az első félidő végén Császár értelmetlen kiállítása révén emberhátrányba kerültek a téli szünetben tovább gyengült bakonyiak. Fordulás után a rutinos vendégegyüttes már csupán a három pont sorsára, s győzelem megszerzésére koncentrált.

Jegyzőkönyv. Labdarúgó NB III., nyugati-csoport: VFC - Andráshida 0:2 (0:2). Veszprém, 100 néző. V.: Papp. VFC: Kádár - Garai, Czvetkó, Császár, Pavliczky (Kuti), Burcsik (Horváth), Ács, Hevesi-Tóth, Hanák, Weibel (Kovács), Sinkó. Edző: Jugovits Lajos. Andráshida: Osbáth - Török, Babos (Horváth T.), Szegleti, Kovács, Mavolo, Tóth, Jarasevis, Rohonczi (Gál), Sági, Major. Edző: Dobos Sándor. Gólszerzők: Babos a 21., Tóth a 35. percben. Kiállítva: Császár a 45. percben.

A többi eredmény: Csepel - Balatonfüred 0:1, Mosonmagyaróvár - Győr II. 1:2, Budaörs - Dorog 4:1, Diósd - Tököl 2:3, Nagyatád - Haladás II. 0:1, Körmend - BKV Előre 1:6. A bajnokság élén: 1. Győr II. 36, 2. Csákvár 35, 3. Andráshida 35, ... 7. Balatonfüred 26, ... 10. Veszprém FC 22 ponttal.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.